Khamis, Mac 18, 2010

d'new,,,

waHhh!!lame t0l ak tak update bl0g ak nih...dn slame itulah juge ak dh lalui mcm2 pngalaman yg smmgnye mematangkan ak...so, everyhting akn diceritekan di sini....sebagai satu kenangan wat ak, ak start ngan event ak dlu.... event ak Wear A Ribbon, dn tlh d'adakan di Dewan Kejora Bandar Penawar pd 13 March yg lps dri kol 8 pagi smpaila 2 ptg....mase event dijlnkn ak tlh dipertanggungjawabkan utk menjage protokol bersame2 ngan kmbr ak, diera...protokol???hhmmm...sesuatu yg agk merisaukn ak jgkla kn...seems before this xpnh p0n jdi leader...sbgai usher pnhla tuk bhgian ni...ni tibe2 jd leader n bwh ak ade g 2 org usher yg terdiri dari kalangan juni0r...mmg sgt2 merisaukan ak,...s0 far event ak berjln ngan lncr...segale kesulitan semasa event dpt di atasi...w/p0n saat melaluinye membuatkn ktorg risau memanjang,huhuhuhu.....mlm seblm event kami diberitau yg lecterur yg mengajar sbjk ni x dpt menghadirkn diri kerana ade urusan lain...smgt sedikit trn sebaik jek ak mendengar berita ni..p ape2 p0n kami ttp bersemangat meneruskan ape yg di rancang hmpr 2 bulan ni.....ape yg pasti slps buat event ni minat ak kat "event world" smkn mndlm dn ak mengharapkan yg ak berpeluang meneruskn pelajaran ak dlm bidang ni...amin!!!...













pandangan dlm dewan....>









antara godis beg yg ade,,
>









next.....
we m0ve on to other t0pic...16 March ari tu ak de test taekwando...ni mmg gilerrrr..mule2 kate kls teori, tibe2 bile Master ckp ari ni de test...x mcm kelam kelibut plak ak,,huhuhu..bile tngu turn ak jadi tek tentu hala...tgn pucat, gigil, berpeluh....hhmmm, padahal duk dlm ek0n tu....tp satula yg bestnyerla kan kt0rg wat test kat dlm bk...hehehe, n yg plng pntg dlm ekon...hahaha,luv u la master...ngeeeeeee...test ni die wat 3 org skali...so, ak, diera n syiera as a gr0up...lg satu yg gilernyerrr, time wat test org sume tgk...dh ler wat kat audi, k0mpem2 sumer nmpk pe yg kite wat kat dpn tuh...addeeeeiii!!!!!dn d'sbbkn ni la jgk ak menggigil yg amat kat dpn tuh, mmg dpt rase kaki ak menggeletar semcm...huhuhu...alhamdulilah, everything were good...








master besame2 kami....>
Read More...