Selasa, April 26, 2011

BEN ASHAARI KENANG MASA SEKOLAH




lame dah rasenyer ak x j0in mane2 c0ntest or segmen...s0, td tengah duk usha2 blogger2 yg update enty d0rg..mate ak tertancap kat satu p0st ni BEN ASHAARI KENANG MASA SEKOLAH..cool!!!..detail??klik gambar kat atas uh..selamat membaca semua...(^_^)..

ok bila bukak t0pic pasal kenangan zaman sekolah ni...antara kenangan yg ak sentiasa ingat adelah. bila impian ak untuk j0in kawad kaki tercapai...hek..ekcelli minat nk berkawad ni timbul bila mase ak sekolah rendah dulu tgk abg ak x abes2 ngan c0mpetition kawad kaki...dari persiapan unif0rm die smpila bila tgk die in full uniform...waaahHHH!!!cam best jerk kan...s0, bila dah masuk sekolah menengah ni ak pindah sekolah di daerah Pontian...s0, everything jadi sangat kekok..yerlah sekolah rendah kat Mersing...kan jauh peginyer tu..(@_@)..setiap thn ak ditwarkan utk j0in kawad kaki utk NGO iaitu persatuan PBSM...tapi, tak berpeluang sebab byk sgt p0kok tumbang kat laluan ak..=p...then, at last...masa f0rm 5..ak ditawarkan utk j0in pertandingan kawad kaki utk GO..iaitu Kadet Polis...nahhh!!!seperti orang mengantuk disorongkan bantal..terus ak terima...s0, latihan dimulakan seawal bulan satu (padahal competition bulan 3), preparation kt0rg utk ke peringkat Daerah bermula dengan memantapkan kawad asas selama sebulan lebih..then baru proceed dengan kawad f0rmasi..tang ni yg best!!!buat bentuk2...hehehe..ape2 p0n ak enj0y sangat mase nie...walaup0n mase sgt fit..latihan bermula seawal 3:30 petang (after shool hours)...tapi mase bertukar ke 3:00 petang bila hari penting itu semakin hampir...tamat pula 6:30 petang, kadang2 terlajak sampai jam 7:00 petang...huhuhu, setakat kena guling atas tar yg tengah terbakar dek panas matahari tu dah biase dah...tangan kena r0tan sbb x lurus, nuckle (pumping dengan tangan di gengam atas tar ok!), ulang sesetengah step sampai 100 kali tanpa henti p0n pernah jugak tw...paling x tahan bila kena perlahan jalan dengan masa yg lame..nk nanges tw!!kaki naik kejang dibuatnyer, kawad dlm hujan...paling best bile kena maki hamun ngan cikgu yg mengajar...perrhhh!!!!x tahan beb..tambah2 cikgu disiplin lak tu..but his nice!!cuma biasela sape x marah kalau x dgr ckp...ak ingat lagi pesan die "kat dunia benda paling mudah adelah dengar arahan".termenung kejap.

******************************************************
then tibalah hari penting itu. kami persembahkan ape yg kami ade..yeaahHhh!!!kami berjaya meraih tempat pertama...terus kata2 ni kami laungkan "WE GO THE 'B', WE GO 'E', WE GO THE 'T, A, K', WE GO THE 'BETAK2', NGAM HOO!!!!!!" saat platun kami pergi mengambil tr0fi dan sijil...plus, platun kt0rg diumumkan sebagai platun wanita terbaik kategori GO...and f0r that, kt0rg akan ke peringkat NEGERI pula...saat itu, terbayang camne susah nyer kt0rg berlatih..kena denda bagai...x sia2lah!!!!(",)...lebih menyeronokkan untuk kategori NGO...my school asl0 won the first place n platun wanita terbaik kategori NGO...cayerlah!!!lagi??????ekcelli, thn tu ade 3 platun yg akan bertanding iaitu Kadet Polis (GO), Puteri Islam (NGO) and KRS...33 ni menang utk kateg0ri masing2 n semua platun be the best platun...s0, the three of us pergi ke peringkat Negeri!!!yeeehaaa!!....and f0r that, persiapan utk ke peringkat negeri lebih tough lagi demi mencantikkan lagi persembahan kami.

oh ya sekolah ak???
  1. TADIKA KEMAS (MERSING, JOHOR)
  2. SEKOLAH RENDAH KEBANGSAAN BANDAR MERSING (MERSING, JOHOR)
  3. SEK.MEN. KEB. PARIT BETAK (PONTIAN, JOHOR)
  4. SEKOLAH AGAMA BUKIT TIMBALAN (MERSING, JOHOR)
  5. SEKOLAH AGAMA KG. PERMATANG DUKU (PONTIAN, JOHOR)
  6. SEKOLAH AGAMA KG. PERMATANG SEPAM (PONTIAN, JOHOR)


ni mase peringkat Negeri



classmate f0rm 5


*gambar x el0k sbb amek semule gambar gune HP..mls nk scan dah mlm 2 neh..:D


psssttt!!!muke hitam giler sbb kawad.n ak x kesah. sebab ak dpt rase satu kepuasan yg amat bila ak berkawad...(^_*)
Read More...

wondering



fb. satu laman sosial yg bagus sekali as to make new frens. juga menjadikan medan menjalin kembali hubungan yg terdahulu, mencari semula ex-schoolmate or anything. lately ramai la antara ex-schoolmate ak yg ak dah jumpe pn...TAPI, hati ni merasakan adenyer satu jurang yg ak ak sendir tak pasti samada terjadi dengan sengaja atau tak disengajakan..yes i kn0w!mereka sume sama2 di form 6, ak x..menyedihkan bila ak resp0n or c0mment di p0st, reaksi yg di beri seperti terpaksa n nk x nk sahaja. reaksi sebegitu nyata sekali membuatkan ak serba salah utk menegur kerana takut di fikir penyeb0k. seringkali juga otak ak berfikir adakah ak di add sekadar utk menjaga hati atau mereka benar2 anggap ak as their frenz..apatah lagi baru2 ni, ak di add didalam gr0up yg meletakkan kami semua di bawah satu bumbung..oh ya!!thanks f0r added me there! I appreciate that!!!(^_^). sekali lagi hati berkata adakah ak di add sekadar utk megelakkan ak kecil hati andainya atu hari nanti ak dpt tahu tentang kewujudah gr0up ni??????????????. tolonglah ikhlas dalam berkawan. ak tau ak spe n ak x layak nk j0in ape2 aktiviti korg..sbb??sbb ak x setanding dengan korg yg sgt akrab..TAPI pernah x korg terfkir bagaimana permulaan hubungan korg semua sebelum menjadi rapat seperti sekarang. melihat ada di antara kamu2 yg sering menulis kata2 semangat di wall mereka, bertanya khabar. tapi tidak ak. tak pernah seorang p0n dari mereka yang berbuat demikian pada ak (except myra..sometimes...). shut up yana!!!u f0rg0t one thing!!they are all were bestfriends...k0???sedarlah diri ok!! xpe. ak tak kisah dah lagi dengan semua ni bila ak tersedar yg ak umpama sebuah kapal dagangan yg singgah utk memberikan n melaksanakan perkara yg penting kemudian beredar menerusakan pelayaran. saat ak singgah melaksanakan tanggungjawab ak tu sajelah kamu2 merasakan ak PENTING, selepas tu, ak terus di biar berlayar sendirian. tapi ak beruntung bila ak dapat mengenali erti sebenarnya persahabatan itu bila bersama my ex-college frenz. mungkin ade di antara kamu2 yg baca coretan ini dan bertanya ape yg ak dah buat???NOTHING. anggap sahaja ak bayang2 yg muncul dalam hidup korg, di mana korg x sempat p0n tuk mengenali even becakap apatah lagi untuk share everythings. and at the end I just know one thing...which i'm n0t such a go0d friends to them, that's why. satu je. xmungkin ak lupekan zaman high school musical ini. c0z, its come once in my life!. sorry f0r everything.thanks for everything.






psssttt!!!ak x mengharapkan ape yg kamu2 dah BERJANJI SEHIDUP SEMATI...just IGNORE ME AS USUAL...thank you.

Read More...

Ahad, April 24, 2011

the mem0ries remaiN

hello my dear frenz!!!!hmm!memandangkan ak sudah p0n tamat my diploma session, so, ak nk st0ry morry la ngan k0rg sumer about my classmate..mcm biase bile dah ramai2 ni de mcm2 ragam n perangai..and that's made my class c0lourfull...klu sblm nie ak de wat entry pasal my classmate (di sini), ak just st0ry the fl0w dri sem 1 smpaila sem 5,,tpi kali ni lain sket sbb ak nk st0ry pasal s0rg2 yg ade kat class ak ni...


diera
sudah semestinyer kembar ak!!!hak3!!xm0 r citer lebih2 pasal die nie...=p..ape yg ak tw, klu assignment jerk msti ak x bole klu x tnyer die n x bole klu x suh die tol0ng...hehehe..n paling penting tinggi mane p0n ar mrkh ak (test ke kuiz) ke carry mark ak at the end t mase result final kuar k0mpem die lebih dri ak...pnt dah kej0 die ni dari sk0la2 dlu, still x dpt2..mkn die tinggalkan ak adelah..huhu..weekkKkss!!!

amani
this gurl sgt2 slumber!!one thing yg ak respect kat die bile die ngate org then org ngate die blk die x kisah p0n...sng ckp b0leh terima gurauan org ah (walaup0n kdg2 agk sensitif gakla, sensitif ker????, haha)....org cam nila yg ak paling suke berkawan, sbb sng, x yah nk c0ntrol2 ckp..memandangkan ak sendiri jenis yg cam tu jgk kan...one m0re things die jugak suke ckp laju mcm LRT...silap2 LRT p0n kalah..haha..0ppss!!jgn mara...(^,^)..


najwa
die ni lak ak x tw de perasaan ke tak...kdg2 die ngan dunie die jerk..,yg penting handph0ne x lepas dri tgn..asikla bermesej...hhmmm, biasela org de pakwe...n, die p0n kdg2 bole buat sesuatu yg ak sndri x jangke. c0ntoh mase presentati0n BEL ngan mis linda ( x hengat r sem bpe..huhu)..gr0up die nyanyi lagu WE WILL ROCK IT...x b0le bla die j0get..skt pipi ak asik gelak jerk!!!btw...ak smpn lagi tw vide0 2!!..ni la kembar ak mase kat k0lej..ak selesa sgt kwn k0!!peace!!=p

atik
eheee..ni lagi kaki g0sip gak ni....agak kelam kabut gak lah orgnye an...paling penting x kisah p0n ngan hal org...slumber!!!

wina
ni p0n slumber gak org nyer...klu x suke, die ckp jerk x suke..but still in c0ntrol..ak suke tgk die marah..klako tgk muke die..hahaha, n die jugak adelah se0rang yg kaki g0sip!!jgn main2 budak dekan nie...hehehe

nadia
yg ni pulak the princess of the g0ssip...tnyer r g0sip terbaru..mesti die tw punyer..ni p0n slumber gak!!!ckp main sedap mul0t jerk...rase die nk perli die perli je...td0 dlm kelas p0n ade gak die nie..hahah..jgn marah nad!!(@_@)

dayah
yg ni sgt2 pendiam..dri sem 1 smpila sem 5...masih kekal dgn karakter pendiam..tapi, dah nk last2 ari tu..die boleh thn jugakla ckp nyer...hehe, tapi skali die ckp tergelak lah jugak ak...sbb x sngke lak die b0le ckp smpi cam tu...yerlah, pendiam...bet0llah org ckp, org yg pendiam ni sklai ckp kite x sngke ayt2 g keluar tu...s0rry dayah!!

zati
zati plak pade ak se0rg yg cepat blur...n sedikit kelam kabut bile dpt tw cerite penting mcm de kuiz ke test ke kan...lagi2 klu mengejut..hik3!!siapla, reaksi muke yg dah sinonim ngan zati akan diekspresikan sebaik mungkin...die jugak rajin berg0sip ni...peace!!!

eja
sgt rajin!!beg sentiase dipenuhi dgn n0ta2 n kertas2 yg ak sendiri tgk agak menakutkan...hehehe..xla, ekcelli eja ni rajin buat n0ta...n klu, de assignment or anything, die rajin bertanyer pada lect sendiri atau kwn2 yg lain...n skali klu die dah siapkan satu assingment tu, klu de slh..msti die akan gelabah...hehehe..sukela tgk k0rg cmni...jahat kan ak...=p

ekin
ahaaa..ini olang melatah meyh...suke gak kacau c ekin nie...s0rry ekin, ak janji pasni dah x kacau k0 lagi dah (padahal x jumpe dh..huhu), tpi klu ak jumpe k0 lgi, ak nk jugak kacau k0...ahakz!!ekin jugak pandai nyanyi tw!!sedap!!(",)

ana
ana.............ak x bape rapat sgt ngan die..cumer, dah nak last2 sem baru start nk rapat..kadang2 kt0rg berg0sip jugak..hahha

ayu
hehehe..bende yg paling ak akan ingat pasal ayu bile bab presentation...die agak nerv0us kdg2...n care die bercakap n present tu mengingatkan ak pada s0rg kawan ak mase sk0lah menengah dulu..hihi..

azimah
azimah just nice..ak x sempat nk kenal die lebih2..ape yg ak tw, die p0n sorg yg xbole berenggang ngan handph0ne!!hehehe...n comeyl!!!ehem!!kna kasi ak hadiah ni sbb dah puji k0...lalala~~~

fatin
fatin nilak sgt mementingkan assignment..terlalu risau kalau de dpt assignment..slalu jugaklah die tnyer anything kat ak n my kembar.but m0st of the time kembar ak jerlah yg jwb...hehe, penah smpi dtg umh kt0rg study acc0unt...ak ingat tw semua tu lagi...everythings in my mem0ries...=))...pnh jugak g buka puase ngan die n jam..g beli kuih same2...huaaaa!!!!am0 citer dah!!sedeyh2!

jam
cantik!!just natural face with0ut make up...die geng ngan fatin, s0 smer jer r st0ry ngan c fatin..cume jam ni suke sgt tersenyum, n bile die buat presentation p0n best tw!!sgt selesa diri kat depan tu...

ika
ika ni...ak kenal mase sem 4...sbb sem 4 die baru msk gr0up ak...mule2 tgk cam s0mbong jerk...tapi lame2, gile2 lah k0 ni....n yg paling penting ikut suke hati jerk die nak ckp ape..hahaha..

nadia
lemah lembut...sesuaila ka rase ngan die nie...x byk yg ka bole share pasal die nie...byk ckp gak tw die nie...p0n sgt rajin buat nota2 kecil, x sam ak yg pemalas nie...hehe

mirul
ni lagi satu hal...f0cus giler klu de test ke kuiz, smpi risau ak tgk..yer ah, ak ase ak cam x wat pape p0n, lagi2 klu tnga minggu peksa, mmg kat libray jer lah nmpknyer...mamat ni slalu la gak kan ak bertekak ngan die...kdg2 saket ati gak melayan die ni..huhuhu...ckp main serbu jerk..tapi, die ni la jugak d0k amek ak n my kembar klu de meeting event sem 4 dlu...tengkiu mirul!!!hehehe...n rajin tw die ni..dtg pagi2, even class start k0l 10...hahaha..=p...kdg2 dah smpi awal tu ade la jugak mase2 nyer mkn saing ngan die n my kembar tuh..ape2 p0n tengkiu very much la mirul ssb ak berjaye menghabiskan minyak kete k0, ak sengaje tu..hahahahahaha=p

zarul
die ni lak...ak start b0rak mase sem 4...sblm nie, xder duk semeja ape sumer..seingat ak since sem 4 la yg ak ckp ngan die nie...t0l tak zarul??????...hmm bukan ape ak ngan lelaki ni segan sket..hak3!!(ayt nk kena makan terajang...hehe), tapi siyeslah!!!s0ry r..ape2 p0n, ko ni boleh thn gak kaki g0sip an??ape2 p0n die sgt cpt pickup k...c0ntoh klu peksa tu...xyah nk bce buku yer2, tw2 dpt jwb..ke ko de wat lain nie??????????????=p

wan
hhmmm...die p0n bole di kateg0rikan sebagai se0rg ny pandai jugaklah kan....slalu jugak r dpt markah tinggi am0ng classamte ak...ak pernah jugak 1 gr0up utk assingment..everyhting just fine...ade jugaklah idea2 yg di guna pakai utk memantapkan lagi persembahan kt0rg...thanks!!!

ecah
ni minah kec0h ni...sumer org die bole masuk...minah ni p0n xbole klu berenggang dri handph0ne nie..s0, if anything, kt0rg contact die sng..sbb hp sentiasa di tangan...=))...sgt slumber, dgn lect p0n die bole gurau2 yg kdg2 ak sndri takut nk ckp pe2,...cayerlah ko!!!p0ooonn kaki g0sip...hehehe

arina
x byk ckp...n x kisah hal org p0n...die p0n sgt mementingkan assingment and task yg lect bagi...bile present p0n best!!!

ira
org penang ni....ni p0n bole thn gak g0sipnyer...hhmmm..xtw sgtla pasal ira nie...ak rase die ni pendam perasaan r, sbb mate x pernah menipu kn????

husna
diam jugak orgnyer...klu x suke p0n die akan ckp die x suke...hehe..just look into her eyes then i will knows..

fiza
sbole bla klu die gelak...gelak besarlah!!!

mira
mira ni p0n pendiam gak orgnyer...lagi xtwla, x rapat sgt, pernah gakla minx tolong die..amek ak dari hostel g meeting event..kdg2 bus xder die anta kt0rg blk hostel..=))..paling ak ingat time tu mmg ak sket giler..xb0le nk bgn...tunggu warden sampai rasenyer thn dpn p0n blm tentu sampai...die anta ak g klinik..thanks mira!!!sbb jdi ambulans ak...ak ingat tu sumer....muuaaahhh!!!

syiera
kt0rg kenal dari sem 1 lagi...slalu jgklah jadi gr0up members klu ade group assignment..die ni assistant t0k class kt0rg, so, everything pasal photostat n0ta ker arrange jadual class tmbhn ker class ganti ker..dielah yg bertanggungjawab...kutip duit persatuan p0n dielah jugak yg mewakili kt0rg...thanx syiera!!!




s0, that's all ab0ut my classmate...ade sape2 yg tertinggal ker???klu ade s0rryla..ape2 p0n ak just nk share dgn my readers gelagat member2 ak...sekali k0rg da msuk kat dlam hidup ak, x mungkin ak lupa..akhir kate thanks f0r evrything..thanks f0r all the mem0ries yg kte cipta bersame...adat kehidupan ade manis ade pahitnyer...s0, if ak ade ape2 slh ngan k0rg...i'm sorry!!!btw..ni pendapat ak kat k0rg..k0rg lak cner???hehhehe...

JANGAN ADA BENCI..ak tujukan khas utk k0rg sumer..listen this to the lyrics k....


psssttt!!!mlslah nk letak gamba...mls nk tunggu upl0ad..byk, k0mpem lame..=))
Read More...

Jumaat, April 22, 2011

NOKIA vs BLACKBERRY

entry kali nie ak nk just nak share gambar ak yg d amek menggunakan dua handph0ne yg bebeza....take a look guys!!!btw..these pic x di edit just add my bl0g name...



this pic via my phone..NOKIA (x ingat m0del..hehe)




this pic via BLACKBERRY TORCH




s0, the p0int is..mmg x slh lah ak menyimpan angan2 utk memiliki hp ni...hehehe...and sesuailah dgn ak yg gile bergambar...(@_@)..



psssttt!!!berangan lagi el0k drpd x fikir ape2 langsung..=p
Read More...

Rabu, April 20, 2011

last but n0t lEast

huaaaaaaa!!!!!!!!!!i'm back!!! at last!!!....hell0 my fell0w frens here!!!nice to meet you pe0ple...s0ry kerana membiarkan bl0g ni bersarang buat kesekian kalinya....ok2!!!this time ak nk share evertything yg ak dah lalui yg mane satu pengalaman yg sangat2 meamtangkan ak...=))..

kpd sape2 yg dah bace entry sblm ni k0mpem dah tw an nape ak x update bl0g nie an..s0, bermulanya ak kedunia bl0g ni, perkara pertama yg ak nk share ngan k0rg sumer adelah mengenai latihan industri ak yg akhirnya dah tamat pada 16 April yg lepas...weeeeeeeee!!!!!!!!

kat mane ak praktikal rasenyer k0rg xyah la tw (mayB klu k0rg singgah kat fb ak, korg twlah k0wt kat ner..=p)...yg paling penting prakitkal ni membuatkan ak rasa seorang yang lebih bertanggungjawab (bkn bermakna sblm ni ak tak bertangungjawab k!!)..yerlah..bila dah dpt keprecayaan org tu, jgn lah disalah gunakan pulak...klu ade yg silap tu adatlah kan..even org kerja p0n x sumer bende yg dorg buat tu bet0l...lagilah ak yg fresh oren lagi ni.s0, bercerita tentang rutin ak seharian...tiap2 pagi pukul 8:30 ak akan turun briefing kat workshop...then naik jer atas ak akan check air utk cust0mer available, klu dah sket kenalah tmbh...then letak surat khabar kat cust0mer l0unge...then baru mula ngan keje2 lain...klu ade keje smlm ade yg x abis lagi, ak akan terus smbng wat keje..klu tak ak akan duduk puisng2 kerusi (dgn muke b0san, x tw nk wat pe)..then exec ak akn bagi ak keje..klu tak pun her assistant yg akan bagi....lagi...ak akan seperate dailys c0llection utk di hantar ke HQ, pernah jugak ak di suruh b0s ak utk settle kan pending j0b warranty department in 2 weeks (siap dateline tuh)...utk bulan oktober smpilah disember thn lepas..pas tu smbng lak utk januari n febuari thn ni...then, c0ntinue jerlah, klu de lagi d0cument2 warranty yg perlu di asingkan...setakat angkat telef0n cust0mer marah2 tu dah biase k0wt...tapi x thn gak telinge ni dngo...huhuhu...ekcelli byk jugaklah yg ak buat...mcm prepared empl0yees daily overtime requisition form, prepared empl0yees punch card, rec0rd employees punch card, buat summary lak based on attandances, memo, catat n record minutes meeting (exec ak cek balik..haha),amek service app0intmentla,..snang ckp bykk jugaklah keje ak.terima kasihla byk2!!!sbb bagi ak rase semua nie..bukan senang student praktikal bole dpt kepercayaan tw!...

tapi lumrah lah kan..dlm pada suke2 tu ade jugak masamnyer kan..rasenyer perihal masam ni bairlah ak jerk yg tw...x el0k nak heboh2kan...hanya ak n family ak jelah yg tau.....n k0rg sendiri yg dah kerja msti bole agak apela die ak ckpkan ni an...=(...but..past is past..skrng ni ak dah selesai untuk presentation..ak cume tunggu keputusan akhir jer ni...klu sblm ni ak c0untd0wn nak abis pektikal, kali ni ak c0untdown nk kuar result lak...pas tu ak nak c0untdown konvokesyen lak.....lepas tue...ak BEBAS!!!!!

cite pnjng2 p0n k0rg mesti x phm kn pe yg ak buat???hehe..jum!!ak kasi k0rg tgk antara gamba2 ak dah di amek....













ni first day



ni lak last day




pssstt!!!hati masih lagi tertanye2 nak smbng degree ke tak??ayh kate nk smbng, smbng...nk keje, keje..yg penting buat satu2...mungkin ak akn smbng...we see then...daaaa!!!!
Read More...

Ahad, April 03, 2011

akHirnya...diE melaNgkah pErgi

ehem!!!!lame gile tak menaip kat cnie..hehe, btw..da nk ujung2 hari praktikal ni nampaknyer ak makin jaranglah update bl0g sebab jari-jemari aku diperlukan untuk menaip rep0rt ak laks...takpela kite kasi can kat rep0rt ak dulu..die p0n pinjam sat jerk...t tiba mase jari-jemari aku kembali menari-nari kat bl0g ni plak..k...btw, s0rry to my foll0wers...janganlah k0rg rasa menyesal lak pasal foll0w bl0g ak niey..just because tn punyer bl0g nie mls nk update...huhuu...bkn cam tu..cuma mase jerk yang x der...kadang2 ak balik dah malam s0 , mase nak menaip bl0g nie agak terbataslah kan..but i pr0mise!!!bila ade jerk mase ak mesti update punyer...cam hari nie..=))....oklah, cukup dah rasenyer ak explain ni..hehe...

ok!!edisi kali ni ak nak story mory pasal akak ka opis ak pektikal yang dah berhenti...bukan kena buang tw!tapi die dapat ch0ice kat tempat lain yg lagi baik plus die pun ikut suaminyer...s0, dalam pada meniti hari-hari terakhir tue pihak2 tertentu telah mengatur satu farewell utk dia..her name is KAK WAN...she is such a kind pers0n...sangat2 baik...kerja p0n sgt komited..malangnya masa hari farewell kak wan ak tak dpt attend sebab blk kg..nak wat cner..plan dah 2 minggu sebelum k0wt...sblm mereka2 yg terbabit plan farewell ni lagi...then at the end of the day, ak tak lupe untuk beri kak wan hadiah...ape yang ak bagi???just kain ela n tudung jerk....tak lupe sekeping kad..hehe..lame tau mencari kad and hiasan2 sumer tu..tapi ak puas bila dapat beri kak wan s0mething yg mungkin bole mengingatkan kak wan pada ak..hak3!!!..tak lupe juga officemate yang lain p0n ade kasi 1 frame gambar yg mane d letakkan sekali gambar2 masa di Naza...sape ade kat dalam gambar tu????kak ain, kak fa'ezah, kak has n kak mas..(sumer akak2 tw!..=p)..here is the thing>>>






kat dlm tu ade tulisan sekali..."MANY PEOPLE WILL WALK IN AND OUT OF YOUR LIFE, BUT ONLY TRUE FREIND WILL LEAVE FOOTPRINTS IN YOUR HEART"..such a very meaningful qu0tes right????
Read More...