Khamis, Mei 26, 2011

BEN ASHAARI AJAK SERBU BLOG BARU

mlm ni CL buat blogwalking jerk pegi conteng2 kat shoutbox blogger lain plus jadi peng0men skali..^^ , so tengah jenjalan tgk blogger2 yg ada update entry.. lagi en ben ashaari ada buat segmen daaa..woooo..saye suke segmen..hehehe...apa lagi laju jer menaip ni haaa...





senang jek..en ben ashaari buat segmen utk blooger yang followers di bawah 1000 (CL bukan stakat 1000 k! tapi 100!..huhu)..segmen ni adalah bertujuan utk berkenalan dengan mereka2 ni termasuklah CL (^,^)..oh ya!segmen ni tutup 12 malam ni..sape2 nk join sempat lagi ni. nak lagi paham pegi ke bl0g en ben k!

SALAM PERKENALAN!

psstt!!!kali tengok sape pulak yg bernasib baik weee~~

31 ulasan:

  1. haiii...
    dtg la blog sy...
    nice blog awk

    BalasPadam
  2. OnE_nIeZuKa>>thanks! i will ^^

    BalasPadam
  3. singgah jenguk2 sini sat ! (:

    BalasPadam
  4. hye..hunny datang sini serbu kamu kembali..
    nice song..share with me pliz...=)

    BalasPadam
  5. sorii..butang follow ilang..ramai kene cmtu gak.. tp kat atas header ade gak 1 butang follow kecik =)

    BalasPadam
  6. terima kasih kerana serbu blog saya yang tak seberapa tu...
    salam perkenalan..

    BalasPadam
  7. Fadzmie datang membalas singgahan. Nak follow tapi button follower tengah down. Nanti dah ok, Fadzmie datang balik. :)

    BalasPadam
  8. terjah sini pulak..:)hihi..jom join bloglist saye!:)

    http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/05/cik-purple-nak-cari-bloglist-lagi.html

    BalasPadam
  9. hi! datang serbu & follow kamu!

    BalasPadam
  10. salam perkenalan

    http://eleventx.blogspot.com/2011/05/movie-review-karak.html

    BalasPadam
  11. menyinggah disini kejap! jom join ahli mesyuarat tingkap sy^^
    salam kenal yea!

    BalasPadam
  12. hye cl! rizz serbu n folo blog awk! :)

    BalasPadam
  13. dtg sini dari belog abg ben :)

    BalasPadam
  14. hi, berlari-lari datang sini...=)

    BalasPadam
  15. wlupun tak sempat nk join tp takpe serbu gak rakan blogger dan bc n3.....
    serbu ramai2!!!!!!!!

    http://akutetapaku85.blogspot.com

    BalasPadam
  16. salam perkenalan...

    singgah sini dtg menyerbu & followed belog ni :)

    hepi blogging =)

    BalasPadam
  17. Assalamualaikum..

    Blogger baru Nadh datang menyerbu ni.. **muka tersipu malu**

    Salam singgah. salam ziarah dari nadh ya.. jaga diri. :D
    Sambil kongsi Pilihan VS Paksaan

    BalasPadam
  18. gua polis..
    nak serbu sini..haha

    BalasPadam
  19. tak sempat nak join tapi nak serbu gak...salam perkenalan....jemput singgah

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    BalasPadam
  20. aiippp.. aipp..

    Nadh datang lagi. hehehe..

    Nadh nak kongsi cerita 100 Letters of LOVE
    . baru ciap ja ni. rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

    BalasPadam
  21. Serbu blog anda dari blog Ben Ashaari.

    Nak menang domain, novel dan hadiah percuma? CsP nak bagi Hadiah!!!
    Sawan aka Epilepsi

    BalasPadam
  22. datang serbu blog ni...:)
    kalau prince nak bag rm 50,awk nk x?

    [ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

    http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

    BalasPadam
  23. Salam.
    Jalan-jalan carik member :)

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..