Isnin, Mei 09, 2011

FIQALIQA FASHIONISTA



P.A.N.A.S.....lately cuaca semacam lah kan..panasnya tu tak tahan!rasa nak duduk kat umah jerk..tak nak g mane2..huhuhu.oh ya lupe lak nk greeting kat u all..^^...ape khabar hari ni..h0pefully everything ok!..ok kali ni CL nak j0in satu give away.."nak j0in"??, ehe, ekcelli CL dah kena tag ngan my twin tu..huk3!!..tapi jangan slah sangka pulak..mesti k0fg ingat CL hanya akan j0in c0ntest bila kena tag..TIDAK sama sekali..CL suke tw j0in c0ntest ke segmen ke giveaway ke...s0, bila buat bl0g walking n terjumpe yg seumpama..dengna muka tak malu CL akan terlibat sama..(",)..btw, pegilah serang bl0g kembar CL..klik sini yer..n kalau sudi f0llow la skali bl0g die tu..thanx!!




agak2 giveaway ape lah pulak CL nk j0in kali ni yer,,FIQALIQA FASHIONISTA (lagi nama yg buat lidah CL berbelit n mencabar tahap keybording CL tw!)..seperti biasa details sila la ke tuan empunya bl0g k. klik gambar di atas tu. tn punya bl0g ade tulis kenapa j0in c0ntest ni..dan CL punya jawapan "untuk menambah kenalan dari rakan2 bl0gger"...^^, untuk itu terus CL foll0w. harap2 cik fiqaliqa sudi untuk foll0w bl0g CL!..hehehe

j0m tgk sape mangsa tag untuk contest ni



psstt!!!bykla pulak kena tag..padan ngan muka CL slalu tag org...hehehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

thanks for commenting ! love ..