Khamis, Mei 05, 2011

orang2 popular ^_^

walaweiiii header baru lagi nampaknyer..weee!!!!!!hurmm xtwla nape suke sangat tukar2 header...huhuhu..okla!k0rg suke ke x suke bagi taula yerk kalau sudi...^_^

tengah duduk2..lagi sekali otak ak xkn berhenti berpikir..agak2 ek canerlah bl0gger yg p0lular ni bole ppular erk????..follower jangan cakap ah..gayat jugak ak tgk foll0wer d0rg ni sumer...byk sangat!!...and the m0st important, ade je kan idea mereka2 ni nak tulis..huhu,..k0rg p0n kompem tw kan mereka2 nie...n, nk tw bl0g saper yg ak mesti merayap bila on9???jum tgk senarai ak nih...n sudah semestinya ak foll0w dorg..(",)..

suke la bace entry mereka ni...dlm pada tu skodeng skali d0rg punyer bl0g presentation..hehehe, bukan ape buat impr0vement kat bl0g sendiri..peace!!!



psstt!!!jangan harapla bl0g ak bole p0pular macan mereka ni sumer..follower pon x seberapa..huk3!!=(

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

thanks for commenting ! love ..