Rabu, Jun 29, 2011

ada sape2 nak buat xchange banner dengan CL tak???




weeeeee!!!!! bl0g CL da ada banner lah. hehehe. ade sape2 nak tukar banner dengan CL tak. kalau sudi nak tukar dengan CL tinggalkan link korang kat bahagian komen oke!. hurmm.. f0r the first time, CL letak banner dari Wan Hazel. haruslah!!. wan kan person yang bertanggungjawab design CL punya template ni. peace!..

untuk xchange banner ni CL buat kat ruang tab belah atas tu. senang bila letak satu tempat. bagi special untuk semua xchange banner CL nanti. hehe

oh ya! sebelum tu boleh tak sape2 tolong ajarkan CL cane nak buat kotak2 untuk letak banner xchange tu?. siyes! CL xde idea langsung nak buat camne. huhuhu...setakat ni CL just letak code cam tu jerk..hoh0hoho..tolong ya sape2 yang taw tu?




*dalam pada tu CL mencari-cari jugak bl0g yg CL berminat nk tukar banner ^^

3 ulasan:

  1. @Fathiah Hamim>> tgk tutorial jerk..^^, google byk kluar t ^^,

    BalasPadam
  2. nak xchange !! ;) pg blog saya ya~

    http://www.akulahfaris.com/

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..