Jumaat, Jun 03, 2011

BLOGGER HIJAU, MAI SINGGAH SAT NOO

okeyh2!!!segmen lagi dari en ben ashaari. i likeeeeee!!!kalau sebelum ni en ben wat segmen untuk bl0gger yang masih bersekolah, kali ni en ben buat segmen ikut umur bertajuk BLOGGER HIJAU, MAI SINGGAH SAT NOO.. bermula dengan bl0gger yang berumur 18 hingga 25 tahun.layak???. ape lagi, j0in lah. terus ke bl0g en ben untuk lebih memahami oke!






SAYA SUKA BLOG kerana bl0g umpama online diary buat CL disamping menemui rakan baru.


*xlebih 10 patah tu x termasuk yang en ben bagi kan??kalau salah, ampun!


to all...SALAM PERKENALAN! ^^,



pssttt!!!thanks en ben buat segmen sebegini..peace!!

22 ulasan:

  1. cik ungu singgah sini sambil bawak bunga banyak2(macam bunga yg seth beli)..hehe..


    http://sitishafur.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

    BalasPadam
  2. salam perkenalan....

    ,singgah dr blog BA... (^^,)

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum..
    aipp.. aippp..
    Nadh wat lawatan kat geng blogger ijau ni. :)

    Salam ziarah, salam lawat dari Nadh. :)

    Jemput la baca 100 Letters of LOVE
    . and Pemes Versi Nadh
    rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

    BalasPadam
  4. lompat dr blog abg ben
    heee~

    BalasPadam
  5. saya singgah sambil follow.. hehe :)

    BalasPadam
  6. eh eh..sama la kita kategori kanak-kanak ribena jugak. sep sikit!! hehe

    (^_^)

    http://aida4eva.blogspot.com

    BalasPadam
  7. hye dtg sini from blog abg ben =)
    hijaunye blog!

    BalasPadam
  8. Dtg melawat knk2 ribena abg ben..hii

    http://syeedasaniey.blogspot.com

    BalasPadam
  9. singgah sini nak lepak dari segmen BA juga :) follow blog ni, jemput singgah my blog juga ye :

    http://winkletwin.blogspot.com

    BalasPadam
  10. terjah blogger hijau...
    tetibe teringat lagu 'Hijau'...
    selamat hari sabtu + happy blogging...
    [^_^]

    BalasPadam
  11. nak cat hijau sikit sini ;)
    kalau tak hijau cepat datang blog Tia ..
    kita kasi hijau sama2 . ngee ~

    Bila Ku Temu Bahagia

    BalasPadam
  12. singgah terjah gedegam-gedegam dri blog Terpopular B.A..hehe... Keep it yeah.. ^^,

    n follow u =)

    jemput singgah yer
    http://cheguabbas.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-sini-sat-noo.html

    http://cheguabbas.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. baru pasan kamo ada tinggal komen...komen kamo masok spam la...Huhuh

    Btw, thanks singgah ea...singgah kembali....with smile.. :)

    *Peace Yo!! :)

    BalasPadam
  14. datang melawat kanak-kanak ribena

    BalasPadam
  15. kanak2 ribena singgah bace kat sini pulak...

    salam kenal k...

    BalasPadam
  16. hye! :D

    *si blogger hijau

    BalasPadam
  17. hye2 blogger hijau..come and visit u ^_^

    please visit mine
    http://shuhaida313.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

    BalasPadam
  18. kite terjah die..foloow u:-)

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..