Rabu, Jun 01, 2011

"Mari Sertai Blog Pilihan Malaysia"

nk join! nk join!!..apa yg CL nk join ni??..jum bace lagi..=p..

Blog Pilihan Malaysia ada buat segmenlah. ape yang di perlukan??meh pegi sana ramai2. segmen ni ada banyak kategori tw..so setelah melihat dengan teliti CL memilih kategori BLOG PERSONAL WANITA PILIHAN.


"ceritakan dengan ringkas dan menarik tentang blog anda"

sedikit mengenai bl0g CL...mule di tubuhkan (bahasa nk gempak...=p) pada September 2009...time tue tgk member CL s0rg nie buat bl0g cam best jerk kan...dlm hati..CL nk jugak..then terusla try buat, mule bl0g CL mmg huduh!!almaklumlah baru lagi...freshie..hahha....nk pikir link bl0g yg best p0n cam nk pecah pale jugak...last2 muncul lurvelysweety hasil dari mixed n match perkataan2 yg ade...bile dah create..bl0g CL agak tebiar sangat lame disebabkan busy blaja di tambah pulak dgn xder br0adband..s0, ssh la nk update slalu..=(..

CERITERALIYANA ni pulak datangnya bila CL teringat satu lagu ERRA FAZIRA tajuk nyer CERITERA CINTA...sekali dengar cam best jerk, terus CL gabung ngan name CL...maka wujudlah CERITERALIYANA....dan yang paling penting amanie adalah orang bertanggungjawab mengajar CL tentang dunia blogger ni. even sekarang pon CL masih memerlukan dia untuk meng0men blog CL, sbb pada CL dia sangat outspoken.



cukuplah tu jerk sebagai introduction..nk tw details pergi jengah kat di sEbalik tAbir CL..ekcelli CL dah sediakan ruang khas tentang blog CL ni..sudi2lah ke sana. (",)

dan CL mempersilakan kepada semua foll0wers dan readers CL untuk join segmen ni..


pssstt!!! daaaaa...^^

6 ulasan:

  1. Khumaera Ismail aka Habibi Hamid>>thanks!! miss librarian ^^,

    BalasPadam
  2. jalan2 singgah n follow... gud luck ya liyana..

    BalasPadam
  3. such a cute blog liyana...keep it up..akak dah follow nih..:-)

    BalasPadam
  4. Mylady>>thanks kak..nnt liyana terjah bl0g akak oke!

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..