Selasa, Julai 05, 2011

anda tidak dibenarkan untuk online. harap maaf.







mintak ampun byk2. CL tak sempat nak on bl0g. sempat on fb jek tu p0n mencari-cari sape2 yang boleh tolong. ni pun curi2 mase update bl0g. tak sempat jugak nak bl0gwalking ke bl0g yang dah join gegar blog julai 2011 banyak. baru dapt gegar sikit jerk. huhu. kepada kamu2 yang dah datang. please! tinggalkan jejak kat komen ke shoutb0x ke. tiba masanya nanti untuk CL kembali gegar bl0g2 ni semua. tungguuuu!!. terima kasih juga kepada yang foll0w bl0g CL yang tak seberapa ni. ^^

CL perlu tinggalkan bl0g kesayangan ni untuk beberapa hari. ada urusan yang perlu diselesaikan dengan segera. dan sudah tentu ia sangat2 penting untuk CL. nanti CL update benda apa yang sampai buat CL tak boleh online ni k!

luv youuuuuu!!!!!!



*masalah yang menimpa ni ramai yang kata.."mungkin ada hikmahnya..."..mmmmmmm...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

thanks for commenting ! love ..