Sabtu, Julai 02, 2011

"Blog Assignment Jejaka Terhangat: Aku Suka Blog Ni".






first time ni j0in bl0g assignment. di anjurkan oleh jejaka terhangat. xmo cakap lebih dah. terus saja pada tujuan entri ni di tulis. ^^..nk cakap lebih klik banner jejaka terhangat. biar jejaka terhangat cakap lebih caner nak join oke!






oke! bl0g yang menjadi kegemaran CL adalah bl0gger Nisa Kay. kenapa?. haaa. meh2 tgk list ni:

1) blog yang sangat teratur dan kemas.
2) tidak crouded dengan pelbagai jenis gadget yang tak praktikal.
3) gaya tulisan yang sangat best! (cool!).
4) simplest bl0g ^^. (paling suke!)
5) last sekali..sebab tuan punye bl0g ni cantek! n cumell!.



tag





*seingat CL, CL tak pernah lagi komen kat bl0g Nisa ni..just be silent reader tapi...I FOLL00W U! ^^,


*to jejaka terhangat...dah terlebih la pul0k poin nyer, hehehe..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

thanks for commenting ! love ..