Sabtu, Julai 30, 2011

gambar terbaik BEN ASHAARI nak teng0k

Assalamualaikum ^^,





j0in klik banner.






gambar kat atas ni di ambil zaman diploma masa aku sem 2. pakaian seragam ni idea aku. biasalah kreativiti. markah lebih. hehe. alkisah ini adalah gr0up assignment untuk course office administration II. kitaorang kena buat group. tubuhkan satu syarikat. ekcelli assignment ni ktorang kena berlakon. setiap orang ada peranan masing2. masa ni aku sebagai MARKETING MANAGER. hak2!!

situasinya adalah kami semua dikehendaki handle satu meeting untuk satu product atau servis baru syarikat. mesti nampak real. CEO, S/U..manager2 lain p0n ade. selepas berbincang kami memilih HIBISCUS CORPORATION sebagai nama syarikat. yang mana kami bercadang utk membuka sebuah lagi resort bernama raja villa resort.

segala persiapan untuk meeting di sediakan. agenda, report setiap department, budget yg diperlukan. if ada flyers ke coupon. kena tunjuk. dan benda2 macam ni dah tentu2 aku yg kena design. kawan aku yg pegang HR lagi pulak. kena sediakn resume pekerja2. tak macam haro0kk lak. kena reka bagai. bukan sikit. mestila banyak. takkan sorang jerk mintak keje kat c0mpany. design baju pekerja lagi...macam2 dan semuanya in details. lepas presentation pulak kena sediakan report. biasalah minutes of meeting dan segala yg berkaitan. time ni S/U la yg parah. haha

kini semuanya tinggal kenangan. =,=



*masa pakai baju ni ktorang jadi perhatiaaannnn..weelll..kt0rang budak OM, jadi xde yang pelik..^^


5 ulasan:

  1. nape muka awk sama ngan yg 2 dr kanan tu ha????

    BalasPadam
  2. Diera Tekikushika>> entah la erk..alien dari planet mane ntah..=p

    BalasPadam
  3. wah,,, meeting... mcm sem lepas atoo..

    http://aq-islam.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-nak-tengok-gambar.html

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..