Jumaat, Julai 22, 2011

mari dedahkan siapa yang bernombor 200

Assalamualaikum ^^,




oke! seperti sebelum ini. tiba masa untuk ak review follower yang ke 200 pula. akhirnya muncul jua nombor ni. hehehe. sebelum tu thanks kepada semua yang sudi foll0w bl0g aku yang sangat luar biasa ini. yelah, bukan senang nak tarik orang baca bl0g kita. huhu. dengan adanya anda, rakan2 bl0gger sekalian, maka aku menjadi semakin suka untuk menulis dan update macam2 cerita untuk dikongsikan bersama.

s0, ini dia follower yang di maksudkan itu. jom ke bl0g dia ramai2.







*hari tu berangan bila foll0wer masuk ke angka 200 nak buat segmen. tapi ade ke nk j0in????

1 ulasan:

  1. congratulation, dh de 221 followers, sya pun nak berusaha lebih nie

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..