Khamis, Julai 28, 2011

medical check up??? eeerrrrrr....

Assalamualaikum ^^,




at the moment korang baca entry ni aku sudah dalam perjalanan ke klinik kesihatan untuk membuat medical check up!. mungkin juga dah sampai.  huwaaaaaaaa!! ni la benda paling aku ngeri. bila kena ngadap doktor. huhu. kali terakhir aku buat medical check up masa aku masih belajar. pihak k0lej minta rekod perubatan  s0, kenala buat medical checkup. tahun 2009 kot masa tu. lama dah. jangan buat muka pelik. aku memang tak buat rutin medical checkup. ngeh3. bila dah timbul rasa insaf baru aku pegi buat rutin ek. ^^

so kali ni aku pergi lagi sekali sebab biasalah. syarat nak masuk IPT kan. huk3! kenapalah mesti ada. paling ngeri bila nak x-ray. buat nye jumpe benda pelik2 dalam badan aku ni tak ke nanya tuh. pas tu bila kena buat test air kencing. haaissshhh!! fuhhh! selisih selisih malaikat 44! mintak dijauhkan. semoga berjalan dengan lancar semuanya.



*jumpa doktor ensem nak. jumpa doktor buat pemeriksaan....TAK NAKKKKK!!

3 ulasan:

  1. Blog ni dah tersenarai dalam bloglist Lulu-Pages ;)

    BalasPadam
  2. heheh..akak sampai skang x suka jmpa doktor..hehhehe...

    BalasPadam
  3. Lulu Caldina>> thanks!

    senyumSOYA>> kaannnnn...ngeri! hihi

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..