Jumaat, Julai 29, 2011

"Rancanganku dihujung minggu..menjelang ramadan.."

Assalamualaikum ^^,




bismillah. first time join segmen dari cik lulu nih. oh ya! cerita pasal cik lulu. cik lulu ni nakal taw. masa aku join segmen dari en ben. dia komen kat entri aku tu kata "lulu pun blogger baru". sekali dapat inf0rmer dari bl0gger lain. cik lulu ni kira senoir jugak. ceett!!. tape2 itu namanya gurau senda. ya tak. tapi bila tau cik lulu ni senior sempat gak r terbeliak bijik mata nih. lagi2 bila tengok foll0wer dia. tapi tak tau lah pulak kalau dia memang betul bl0gger baru. manalah tau kot2 inf0rmer aku tu salah pulak. kalau betul untungnya la haaii. foll0wer ramai tuh.

oke2 stop it. terus ke segmen. ini banner cik lulu.




klik banner utk join the club!

hujung mingggu aku menjelang ramadan?? aku dan keluarga akan ke rumah tunang aku abang aku untuk menetapkan tarikh. tarikh ape??  paham2 sudaaa. setakat ni tu jelah yang aku tau. hari sabtu nak rehat sepuas-puasnya. sebab dari hari isnin aku tak melekat kat rumah. ada pun hari selasa rabu jelah. hari lain pagi2 buta keluar, balik dah malam. setengah hari sibuk berurusan.

dan seperti biasa puasa pertama kami akan buka satu family. nanti di petang hari akan adalah suara terpekik terlol0ng kat dapur macam kapal nak karam. dan family aku ada menu wajib tiap2 kali puasa pertama taw! kebiasaannya kami akan buat jemput2 udang cecah dengan sambal kacang. ssllllrrppp!!. hehe. nama je jemput2 udang tapi syarat masa menyediakan adalah udang mestilah lebih daripada tepung. baaaruuuuuuu bestttt!! hehehe




*dah termasuk cerita puasa pertama plak.hehe..hhmmm..citer pasal puasa pertama, aku ada cerita yg nak dikongsikan. pengalaman yang tak mungkin aku lupakan sampai bila2. kecuali kalau aku dah nyanyuk atau hilang ingatan. ^^   untuk itu..next entry!

4 ulasan:

  1. hehehehe..
    mesti riuh je masa bula puasa kan..


    Singgah sini tau
    Datang dari segmen lulu.
    Jom terjah rakan yang lain
    SENARAI PESERTA SEGMEN LULU CALDINA

    BalasPadam
  2. wahh, tak sabar rasanya nak baca kisah puasa pertama tu.. mesti penuh dengan suspen kan.. ehehehe. kongsi2kan nanti ek

    salam singgah dari segmen cik Lulu... Salam ukhuwah moga ramadhan ini akan sentiasa membahagiakan kerohanian kita bersama..

    http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/segmen-rancangan-ku-di-hujung.html

    Salam kunjung mengunjung
    ~Gen2Merah~

    BalasPadam
  3. seronoknya kalau dapat berkumpul kan...
    salam singgah dari segmen cik Lulu... Salam perkenalan daripada Kancil. Moga ramadhan ini akan sentiasa membahagiakan diri kita...

    Kalau sudi singgahlah ke blog Kancil

    BalasPadam
  4. pehhh~
    sedap kot
    wowowowo
    nak jugak!
    >__________<
    salam ramadhan!

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..