Jumaat, Ogos 05, 2011

1st Contest : "Makanan Kegemaranku" by Cik Kia

Assalamualaikum ^^,




how's everyone??. sihat?. ari ni aku kena tag. ermm..lama rasanya aku tak kena tag dengan blogger untuk join contest neh. thanks to my old fren myra. ^^  jom tengok contest apekah.

sebelum tu ini banner tuan empunya contest.  berminat??. klik banner untuk join contest.







DONUT

yes!! aku sangat suka donut. ni kira makanan jugaklah kan??. apa punya soalan daaa. saja nak cerita makanan yang kalau di klafikasikan lagi masuk dalam kategori kuih.  kalau nak cerita makanan kegemaran. banyak. seems cik kia nak jawapan pendek. so inilah dia. ^^

sebab kenapa aku suka makan donut??. entahlah yer. aku dapat satu nikmat  kalau makan donut neh. dia punya gebu tu yang buat aku rasa nak lagi dan lagi.  kira kalau buat sendiri tu aku punya mesti dah reserve awal2. orang lain tak boleh amek. dan sampaikan masa aku kat kolej dulu pun, kawan aku belikan aku donut untuk berbuka puasa. kata dia hadiah sebab banyak tolong dia. terkejut jugak aku, tengah duk pilih2 nak beli makana apa buat buka. alih2 dia hulur satu polistren donut. hehe. rezeki jangan di tolak. kahkahkah.  thanks najwa!!!  ehem! bila lagi nak belanja aku neh?? ^^,


tag

najwa
aufa (geng BCR)




*baru aku perasan..dah lama jugak aku tak makan donut. request kat mak aku lah..@_@

10 ulasan:

  1. bole saya join gak ke.. ehehe

    BalasPadam
  2. nyum nyum, donut cedappp :)

    hehe fa suke makan errr, makan, buat masa ni tak de mood nak makan :(

    huhu, tapi dulu fa suka makan ayam, sekarang dah tak leh makan sebab kene pantang. Sebab, sebab resdung :(

    BalasPadam
  3. @Gen2Merah eh, mestilah bole, sila2 join the club!! =)

    BalasPadam
  4. @cik AF olol0lo..cian nyer dieee..seel0knya ikut pantang oke! ^^,

    btw, resdung mmg xbole mkn ayam eh?? baru tau..

    BalasPadam
  5. gud luck contest tuan blog..

    BalasPadam
  6. @K O R I E meh la join! meriahkan contest tuan empunya..=)

    BalasPadam
  7. ak tau ko ske mkn donut sbb 2 la ak bg ko donut!nk ak blnje donut lg moh le dtg phg weyyyy!!=))

    BalasPadam
  8. @♥ m1ss s7rAwb3rrY ♥ hehe. aiiyaakkkk!!! jauhnyer kena merantauuu..=)

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..