Selasa, Ogos 23, 2011

cabaran 3 hari tanpa laptop

Assalamualaikum ^^,




tolak campur bahagi darab. tiga hari laptop aku buat medical check-up. sepanjang tempoh tu jugaklah aku tercengang-cengang tak tau nak buat apa. sebenarnya aku hantar laptop aku untuk di buat medical check-up sebagai persiapan untuk aku kembali menerjah ke dunia siswi September ni.

dan di sebabkan ini jugaklah aku tak sempat nak terjah semua blogger yang dah join segmen ni. dan sebagai balasan hari ni aku akan kembali terbang menerjah awan bersama-sama tinkerbell yang cute neh. ^^

3 hari laptop aku takde dengan aku. 2 malam aku mimpi laptop aku. huhu. "nampak sangat laptop ko nyawa ko daripada nset ko" mak aku cakap. @_@

sepanjang aku menghilangkan diri dari dunia internet ni. aku mengemas bilik dan tolong mak aku buat kuih raya. almaklumlah kita pun lagi seminggu jer lagi nak raya. sekarang bila on radio rancak dj radio pasang lagu raya. makin hari makin terasa suasana hari raya tu. *wink3!!


sedikit cerita setelah tidak update agak lama. banyak yang ingin dikongsikan. weeee!!

8 ulasan:

  1. salam liyana...cian nyer laptop nye masuk hospital...nasib baik dah baik kn...semoga terus berblogging...:)

    BalasPadam
  2. @maszull w'salam. huhu..alhamdulilah, thanks!!

    BalasPadam
  3. laptop tu da rindu sangat kat tuannya tu..hee~

    BalasPadam
  4. owh liyana nak sewa tapak banner kat Lulu-Pages tu yer??

    lulu.caldina@gmail.com

    BalasPadam
  5. woih..bahaya tu.. haha..

    happy blogging

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..