Rabu, Ogos 24, 2011

contest : header saya comel

Assalamualaikum ^^,





details klik banner.


dah petang2 hari ni tak tau nak buat ape. so, aku join contest ni sementara menunggu waktu nak berperang kat dapur jap lagi. ^^

sapa yang rasa ada memiliki header yang comel sila join oke! cuba nasib katanya. yang nak buat header lain means yang korang edit2 selain daripada header yang ada kat bl0g korang tu. boleh jugak join.

untuk mengelakkan salah faham cepat terbang ke tuan punya bl0g oke!


.::.cer!tEra liyaNa.::.


oh ya! aku just guna header yang dah sedia ada di bl0g aku neh. sebab aku suka sangat3!! dan header aku telah di design oleh Wan Hazel. berminat?? cepat2 tempah kat wan. *promote jap..hehe


good luck pada yang join!

6 ulasan:

thanks for commenting ! love ..