Jumaat, September 02, 2011

selamat hari raya bloggers!! ^^,

Assalamualaikum ^^,




dikesempatan yang sempat ini. yana ingin mengucapkan Selamat Hari Raya @ Salam Aidilfitri @ Salam Lebaran dan juga salam perantauan buat mereka yang merantau. ada ke yang merantau dalam kalangan pembaca bl0g yana ni?? ^^

buat semua followers (follower yang display nama dan juga yang foll0w in private  *yana tau ada yg foll0w in private  :D), silent readers dan juga kepada semua bloggers yang berkunjung di sini. tak lupa juga buat geng BCR.

semoga lebaran kali ini akan menjadi satu lagi kenangan di hari raya yang akan tersimpan rapi dalam ingatan anda semua. juga menjadi cerita yang tak dapat dilupakan saat mengenangkannya. for that. ENJOY THE MOMENT!!

korang raya mana tahun ni? yana di beraya di Johor. kepada yang ada perjalanan jauh. berhati-hati dijalan raya! ehem!! tak da duit raya ke??

keep on writing you guys!!! l0ve youuuuuu!


baju raya korang kaler ape??yana warna hijau  *wink3!!!

10 ulasan:

  1. baju raya tahun nie warna merah n oren..
    selamat hari raya aidilfitri..:)

    BalasPadam
  2. selamat hari raya jugak.sama la kita.nik pakai kaler hijau jugak :)

    BalasPadam
  3. selamat hari raya yana! :)

    BalasPadam
  4. hehe ~ SELAMAT HARI RAYA YANA ! baju Eqa tahun ni hita and Putih .. ^_^

    BalasPadam
  5. slamat hari raya jugak unt awak!

    BalasPadam
  6. @shafmechy duit raya?? tak dapat den nak nol0ng..0,o

    BalasPadam
  7. yana..selamat hari raya to u tooo..bj i kaler merah!! yeay~

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..