Selasa, September 27, 2011

5 blogger pilihan dan kenapa

Assalamualaikum ^^,




hari ni aku nak listkan 5 blog pilihan aku. ekcelli kelmarin aku ada join segmen dekat facebook en ben ashaari tu. tapi di sebabkan aku ada perkara lain yang perlu di selesaikan dulu. so, hari baru aku ada masa nak cerita 5 blog pilihan aku.

jom scrolll..




alahaaii. siapa yang tak kenal dengan blogger wan hazel ni kan. siapa2 yang tak kenal tu kompem korang tak habis explore lagi dengan dunia blogger ni. blog blogger ni pulak yang bestnya sebab dia ada sediakan sangat banyak segala macam tutorial ok! so, kepada newbie haruslah berkunjung ke blog wan hazel ni. 



tuan punya blog ni sangat cute! ada sesuatu yang kat blog ni yang buat aku tak kan ketinggalan kalau ada update yang baru.  even sampai sekarang pun aku tak tau kenapa aku minat giler denga blog sis neh. dan di sebabkan itu aku sewa tapak banner yang blogger sis ni sediakan. 



ini adalah blogger boy. of courselah kan. terang2 nama lelaki kat situ. blog ni pun menarik. tang dia duk bercerita tu buat aku tak jemu nak bacakan entri yang dia tulis walaupun panjang.  blogger ni banyak bermain dengan situasi yang sering atau pernah kita hadapi. so, tak rasa jauh sangatlah dengan setiap huraian yang diterangkan untuk setiap topik. 



katanya lah kan. betul ke tak tak tau ler. btw, aku mula mengetahui tentang blogger ni melalui BCR. yang mana tempat blogger2 berchatting. berzaman dah aku tak masuk sana. sangat sibuk. yelah! kalau dah masuk sana mana boleh sekejap jek. mestilah kena lama2. huk3!! sekarang pun aku still busy dengan segala assignment. if ada masa masa timbul lah aku kat sana. btw, blog neh pun banyak bercerita tentang life kita sendiri. ada juga isu2 yang sering di lontarkan sebagao pendapat. yang pasti sangat bernas!



haaa!! jangan pulak korang pikir blogger ni menyorok. haha. tapi kalau rase2 nak main nyorok2 dengan blogger ni boleh juga. *oppsss!! gurau yer...ampunnnn  ahaaaaa!! blog ni pun ada cerita mengenai current issues. tapi rasanya more tu personal kot? blogger ni pun quite kreatif dalam menghasilkan sesuatu entri yang kadang2 buat aku tergelak jugak dengan idea2 dia. and one more thing, blogger ni pun selalu buat entri di mana ada unsur2 humor. so, bestlah!!





ini just pendapat aku mengenai ke lima-lima blogger di atas. salah silap harap di maafi. btw, sorang je kan blogger girl. eh tak2!! ekcelli ada jugak blogger girls lain yang aku asyik bila baca entri dorang. korang boleh tengok dekat bloglist feveret. haaa..situ korang boleh tengok berapa banyak blog yang suka sebenar-benarnya. ^^,



thanks kepada blogger Zieyzain yang telah memilih blog ini sebagai blog pilihan kam0oo. boleh lihat entri nya di sini.

6 ulasan:

  1. Amboi ramainya jejaka.hihi.teruskan blogging dear. =)

    BalasPadam
  2. hehehe..terima kasih taw..ade gak nama wan kat entri nie..

    BalasPadam
  3. @Khumaera Ismail aka Habibi Hamid hehe. dah listkan baru perasan ramai sang jejaka neh..^^

    BalasPadam
  4. @Wan_hazel no biggie. eh. banyak dah entri yana credit to wan lah.. ^^,

    BalasPadam
  5. mereka semua ni mmg hebat2 :)

    BalasPadam
  6. yg no 5 tu xpenah singgah lg rasanya..

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..