Khamis, September 08, 2011

bila dah tak mampu hanya mampu teringat

Assalamualaikum ^^,




oh yeaahhh!! *apa punya tajuk entah aku letak tu. haha. buat kali keberapa entah. blog aku dibiarkan tanpa berupdate lagi. tuan punya bl0g nih agak busy dengan persiapan utk mendaftar sekali lagi sebagai mahasiswa mahasisiwi plus dengan segala persiapan untuk majlis pernikahan aku abang aku. ekcelli tak delah apa sangat. cuma yang merumitkan aku bila nak persiapkan segala macam dokumen. haaisshhh. masa ni pulak terfikir. kalau aku tak sambung lagi. tak payah susah-susah buat benda ni lagi. oo0hhh!! negatif!!! tak suka. apa pun ini adalah cabaran aku. well lebih tepat lagi.  I AM THE ADVENTURER WITH THE NEW ADVENTURE.  ^^,

insya-Allah lepas ni aku akan sedaya upaya mengupdate. janji aku tak ada assigment. bila aku tak perlu tertonggeng dalam bilik dok baca segala nota sebab ada kuiz ke common test ke final. bila aku tak duk terbaring jek atas katil sebab demam. *oh ya!! aku jarang kena demam. tapi sekali kena menang teruk yang amat! dan paling penting bila aku TAK MALAS. hahaha.


ok daaaa!! masa untuk mengemas beg buat kali terakhir. seems mungkin esok aku akan ke Melaka untuk mendaftar masuk rumah sewa.




ada siapa2 sini yang dapat masuk atau already student kat UiTM Melaka Kampus Bandaraya????  say haaaiiii to me! ^^,

3 ulasan:

  1. salam liyana...selamat memulakan pengajian balik n gud luck dear...:)

    BalasPadam
  2. hai dik.
    salam kenal & selamat hari raya :
    )

    www.tetikusrusak.net

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..