Selasa, September 27, 2011

Jom Kenali Blog Saya

Assalamualaikum ^^,






image

klik banner untuk join.




ohhh..jangan pelik. yes2!! tadi segmen en. ben. dan entri yang ni pun segmen dari en. ben. @_@.

ok! secara ringkasnya. ini adalah blog personal aku. di sini aku lebih kepada bercerita mengenai diri aku sendiri. its all about my experienced. kenangan2 yang pada aku boleh dikongsikan di sini. dan kadang2 menjadi tempat meluah perasaan jugak. tapi untuk sesi meluah perasaan ni kuota dia cuma 5% jek selepas di tolak, tambah, darab, bahagi. sesetengah blogger, mereka asingkan blog untuk join segmen dan blog untuk bercerita. tapi aku tak. aku combined jek semua. sebabnya blog aku ni aku consider as my diary too. cuma takdelah sampai cerita perkara yang terlalu personal di sini juga.

5 blog yang menjadi pilihan aku sepanjang aku berkecimpung dalam dunia blogger ni adalah:



ekcelli aku ada cerita kenapa aku pilih lima blogger di atas ni dalam entri sebelum ni. koran gboleh check-out kat sini. 

dalam berblog ni setiap blogger pasti ada impian kan. so. aku harap blog aku ni akan terus di update oleh aku selagi terdaya dan termampu. ^^ dan paling penting aku harap masih ada yang mahu membaca segala macam cerita yang aku share di sini.


susah kan nak bagi orang terpaut dengan blog kita? >,<

18 ulasan:

  1. singgah sini & follow :)

    http://writingbynienyz.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya-bersama-ben.html

    BalasPadam
  2. datang singgah sini....boleh la singgah ke blog saya pula....

    BalasPadam
  3. keep on blogging kay..dtg terjah dr blog BA

    BalasPadam
  4. singgah sini..
    http://septgurlz.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. hi..jom join Contest Perfumes Farm. Hadiah fragrance mist dari Victora's Secret menanti anda.

    BalasPadam
  6. teruskan berblogging. jom kita meriahkan dunia blog ni.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  7. dtg dr segmen yg sama.. salam kenal mengenal... by the way nice blog ^^

    BalasPadam
  8. singgah dr blog encik ben :)

    BalasPadam
  9. teruskan berblog!!!
    cantik blog ne..suka genk tgk..


    Semoga persinggahan genk ini dapat mengeratkan lagi hubungan antara blogger..

    MENARIK DI genkcorner.blogspot
    JOM BACA

    1.JOM KENALI BLOG SAYA PULA
    2.JOM JOIN BLOGLIST GENK
    3. GAMBAR GRILFRIEND AMIRUL HADI ZAINAL
    4.MAAF!!SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT

    BalasPadam
  10. Hai^^
    Eza singgah sini..
    Salam kenal-kenal yer...
    Happy blogging...

    Datang terjah dari segmen abang ben :)

    jempot singgah datang ke blog Eza
    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. sme la kita..gbungkn skali je sume dlm stu blog ^^

    BalasPadam
  12. salam perkenalan...
    nice blog..pasni singgah blog akak plk ye..all d best n keep writing

    BalasPadam
  13. Alolo..so sweet.sis pun sokmo suke bace entry liyana.keep up gudwork tau. =)

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..