Jumaat, September 23, 2011

sambutan hari raya

Assalamualaikum ^^,




alhamdulilah jumpa lagi hari Jumaat yang mulia ni. aku kat sini dah mula busy dengan segala assignment dan juga..yeahhh! ! kelas semakin hari semakin berganjak dari satu chapter ke satu chapter dan buat aku sedikit terasa yang aku semakin hampir dengan kuiz, test dan juga akhirnya nanti final exam. ^^

dan tadi kampus aku ada sambutan hari raya. memandangkan ini adalah pertama kali aku di sini. dan tadi aku dan kawan2 agak terpinga-pinga dengan konsep yang di gunakan. haha. btw, simple je kot fl0w dia. just aku dan kawan2 tak biasa lagi dengan suasana sambutan raya di sini . that's why la. oh ya!! di sebabkan majlis sambutan ni dah di uar-uarkan. so, pagi tadi aku tak makan. hanya makan di majlis tu jek. ehem!! biasalah dah ada makanan free kaannnn. save budget la konon. 0,o

di hujung majlis ada penyampaian hadiah untuk pertandingan khemah ke gerai ek? mengikut fakulti. dah yessss!!! fakulti pengurusan dan teknologi pejabat di tempat pertama. congratulations kepada of course lah senior2 dan juga yang penting lecturer yang sedaya upaya menghias gerai OM. dan seriously yang kau pun sangat setuju dengan hiasannya. simple + kemas. oh ya! fakulti aku menyediakan nasi ayam *kalau tak silap dengar lah tadi. sayangnya aku tak sempat pun makan. di sebabkan dah makan nasi dengan ayam golek. so, dah lepas tu just ambil yang ringan2 jelah.

semua yang aku makan tadi. semuanya sedap2!! dan di sebabkan tu jugaklah aku kena beringat supaya tak ambil semua yang ada. tapi sekali sekala tak pe kan??? =)


ingatkan dapat rehat hujung minggu ni, tapi ada induksi pulak esok. pagi2 buta pulak tu dah nak kena kumpul. paling risau tempat berkumpul tu jauh. sangat meyeramkan oke nak jalan subuh2 tu.

6 ulasan:

  1. kalau ada open house mmg wjib simpan prut untuk mkn di sana. jimat pon jimat. hahaha..

    BalasPadam
  2. uuuuwowww!!da bt smbtan ry korg..ak 11 oct smbut ry..ntahpape jek!da la ktorg bkn jd ttamu..kne hndle plak 2!!wat d fish uitm florida...=(

    BalasPadam
  3. @♥ m1ss s7rAwb3rrY ♥ erkk!! apsal lmbt noo..tapi best ape jadi cam tu, klu aku suke =))

    BalasPadam
  4. erghh open house mmg best klau time xde duet^^ makan xde linit tau
    hohoho

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..