Jumaat, September 09, 2011

uji IQ

Assalamualaikum ^^,




cuba korang try test ekperimen baca dengan ayat kat bawah ni. kalau korang dapat habiskan baca ayat kat bawah ni dalam masa 2 saat. KORANG MEMANG TEROR! =P



S3kir4|\|y4 k0r4|\|g dp7 mmb4(3 4p3 yg 4ku 7u1i5 |\|i.. k0r4|\|g m3rup4k4|\| 5414|-| 50r4|\|g m4|\|u5i4 yg mmpu|\|y4i d3ri4 p3|\|g1i|-|474|\| yg 54|\|g47 74j4m.. 7p i7upu|\| k410 k0r4|\|g dp7 b4(4 14 k4|\|.. k410 k0r4|\|g x dp7 b4(4, m4k|\|4|\|y3r k0r4|\|g m3mpu|\|y4i m474 yg kur4|\|g p3k4 d4|\| k0r4|\|g m3by 50r4|\|g yg md4|-| k0|\|piu5... 4|-|4kkzzz...



berbelit lidah tak?? hahaha. daaaa!!

10 ulasan:

  1. huhuh..apa tu dek oitt....
    www.tetikusrusak.net

    BalasPadam
  2. tak boleh la baca laju2, baca slow2 pon tak boleh baca...btw, nice...cakap la apa yang di tulis tuh.,..

    BalasPadam
  3. @Eja Razif hehe. t free yana bagi taw rahsia kod atas ne kat entry lain, ok?!

    bagi can kat org lain dulu..^^

    by the mean time..cube2 lah lagi ^^,

    BalasPadam
  4. sekiranya korang dapat membaca apa yang aku tulis ini.korang merupakan salah seorang manusia yang mempunyai deria penglihatan yang sangat tajam.tapi itupun kalau korang dapat bacalakan. kalau korang x dapat baca,maknanya korang mempunyai mata yang kurang peka dean korang maybe seorang yang mudah konfius. ahaksz...

    haha,dilah dapat baca. =D

    BalasPadam
  5. meh aku jawab

    SEKIRANYA KORANG DPT MEMBACA APE YG AKU TULIS.. KORANG MERUPAKAN SALAH SORANG MANUSIA YG MEMPUNYAI DERIA PENGLIHATAN YG SANGAT TAJAM.. TP ITUPUN KALO KORANG DPT BACA LA KAN.. KALO KORANG X DPT BACA, MAKNANYA KORANG MEMPUNYAI MATA YG KURANG PEKA DAN KORANG MAYBE SORANG YG MUDAH KONPIUS... AHAKKZZZ...


    betul tak ni.. huhuhu *_*

    BalasPadam
  6. boleh baca, but loading
    ffffffuuuu.....

    BalasPadam
  7. sekirnaya korang dapat membaca apa yang aku tulis ni, korang merupakan salah sorang manusia yang mempunyai deria penglihatan yang sangat tajam tapi itupun kalo korang dapat baca lah kan. kalo korang tak dapat baca, maknanya korang mempunyai mata yang kurang peka dan korang maybe sorang yg mudah konfius. ahakzzz


    amanie said : lalalalaaa ~

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..