Ahad, Oktober 16, 2011

21st

Assalamualaikum ^^,




alhamdulilah. 21 sudah. dan tahun ni aku menyambut umur yang ke 21 tahun di bumi Melaka. esok family aku akan datang sini. disebabkan aku yang tak boleh nak balik + malas. *tapi dalam hati rinduuunyeeee denga Johor!! ehee, aku malas bukan sebab apa. last aku balik Johor masa cuti hari Malaysia tu jelah. lepas tu takde balik lagi. sebabnya aku ada komitmen di sini. aku perlu siapka kerja2 aku sebelum dateline. seems nak balik Johor agak memakan masa. bila fikir punya fikir masa berjam-jam aku on the way balik tu aku boleh siapkan assignment aku. ^^

ok back to the st0ry. tak tahu lagi apa yang akan terjadi this morning. just foll0w the flow. tak sabar nak jumpe family aku. lagi2 mak aku. weeeee!!! umur 21 dah tapi still manje dengan mak. well si pendek tu lagi manjeee ok!! dalam sehari entah berapa kali kitorang call mak. hehe. yang pasti tiap2 hari pasti akan call. =))





h3py birtHd@y gurl!!!




h@ppy birtHDay tw1N !!



~semoga aku tabah untuk menghadapi liku-liku kehidupan, dugaan dan cabaran di level degree ini~
amin!

16 Oktober - tarikh ni di mana berlaku satu sidang @ perbualan antara Perdana Menteri Tun Abdullah Ahmad Badawi dan Datuk Dr. Sheikh Muzaffar Shukor, Angkasawan Negara semasa beliau berada di angkasa lepas @ ISS.




love,

4 ulasan:

thanks for commenting ! love ..