Rabu, Oktober 12, 2011

AKU CUMA SEORANG BLOGGER

Assalamualaikum ^^,






Santai Bersama BEN ASHAARI

tekan banner untuk join!


lagi segmen dari blogger ben ashaari.  berminat?? apa lagi?? moh la kiterr.

apa istimewanya blog aku?? sampai korang kena lepak kat sini selalu? of courselah di sebabkan blog aku yang super duper colorful ni. apetah lagi ada pulak tinkerbell yang super duper cumelll ni kan. dan aku rasa blog aku juga in order. nak dibangdingkan dengan masa awal2 aku berblogging dulu memang jauh beza lah kannnn  ermmm..one more thing! blog aku adalah aku. means hasil daripada gerak langkah tangan aku yang duk menari-nari atas lantai keyboard ni. menterjemahkan apa yang bermain di fikiran. ehem!! dalam masa yang sama practice dengan typing skill supaya lebih mantap. oke fine! dah melalut. haha.

so blogger yang membuatkan aku semangat untuk aku sentiasa update entri adalah:



sebelum tu. salam perkenalan buat semua bloggers yang sudi menjejakkan mouse di blog ni. free yana dengan tinkebell terbang blog semua oke! =)


masa yang ada sekarang untuk blog walking cuma hujung minggu jek. sorry for being late u guyss!!. but! dun worrry..yana pasti akan terbang ke sana juga. ^^




24 ulasan:

  1. datang dari segmen yg sama...salam kenal...follow u...:)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

    BalasPadam
  2. Blog ni memang colorful. Selamat berkenalan. :D

    http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

    BalasPadam
  3. salam kenal ^^

    saya pun minat nisa kay. suka tengok gambar2nya tu :)
    dia cantik..hehe

    BalasPadam
  4. umi join segmen ni jgak./.;)

    BalasPadam
  5. umi join segmen ni jgak./.;)

    BalasPadam
  6. aima dari segmen same...
    dah follow sini jgk tau
    http://cinonetstory.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-cuma-seorang-blogger.html
    seronok dpt knal dgn kamu :)

    BalasPadam
  7. aima dari segmen same...
    dah follow sini jgk tau
    http://cinonetstory.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-cuma-seorang-blogger.html
    seronok dpt knal dgn kamu :)

    BalasPadam
  8. singgah dari segmen yang same

    http://iniidopaku.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

    BalasPadam
  9. salam kenal~~dtg dri segmen yg sama :) nice belog :)

    BalasPadam
  10. sila la berminant ngn blog cik suha gak *merayu*



    (^_^)

    BalasPadam
  11. sila la berminant ngn blog cik suha gak *merayu*



    (^_^)

    BalasPadam
  12. sila la berminant ngn blog cik suha gak *merayu*



    (^_^)

    BalasPadam
  13. huhu, singgah sini dri segmen yg same..nice to meet you..nice blog ^^

    BalasPadam
  14. dtg dr segmen ben...tomeinya..blog...

    BalasPadam
  15. Jom kenal-kenal! Teruskan berblogging! kalau sudi..Singgahlah blog Eza yer..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

    p/s: tq singgah blog Eza yer :)

    BalasPadam
  16. shiema singgah dari belog abg ben :D

    BalasPadam
  17. dr n3 yang salam ...

    as salam ...

    BalasPadam
  18. ak ni seorang blogger yg baru di lahirkan..sila tunjuk ajar..hehe

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..