Sabtu, Oktober 01, 2011

cerita sikit jek

Assalamualaikum ^^,




oyeeaaa!! tiga minggu di sini. semakin hampir ke arah dunia yang sangat busy itu. well masa semakin singkat nampaknya. walaupun sebenarnya masa tu berjalan seperti biasa je. huhu. itulah dia bila keadaan sangat memerlukan aku mempunyai lebih masa. mungkin macam tajuk lagu 8 Hari seminggu tu keeee?? ^^

minggu ini juga. aku dah mula rasa selesa dengan surrounding kat sini. tapi seriously!! susah kot nak cari makanan yang sedap2. opssss!! bukan makanan kat sini tak sedap. means makanan yang selera aku. selera johor neh. payah sikitlah. dan....dan...sebenarnya aku dah jumpe dah kedai makan yang sangat sedap! tu pun dalam minggu lepaslah. s0,  aim kedai itu sajeee  o,0

and one more thing. kelas juga dah mula dengan segala presentation. so, hari jumaat hari tu merupakan first aku present setelah cuti empat bulan. ok the situation is aku sangat nervous! cuti lama kot tiba2 nak dapatkan rentak and mood nak present. besides, first time kot nak present depan kawan2 baru. @_@.  so, aku sangat tak cukup nafas ok! haha.


ada kuiz yang menanti aku next week. hohoho

5 ulasan:

  1. memang susah nak cari makanan yang kena dengan selera kita ni...
    anyway good luck for the quiz ok... :)

    BalasPadam
  2. salam liyana...semoga selesa n bahagia ngan semua presentation yer...

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..