Sabtu, Oktober 15, 2011

hujung minggu bukan masa untuk rehat!!

Assalamualaikum ^^,




student life. rasanya memang betul la apa yang aku duk merepek ni. hujung minggu xde masa untuk have fun. kalau orang lain mungkin hujung minggu masa untuk pergi jalan. paling tak pun REHAT kat umah. tapi sebelum tu ini just pendapat aku as a student. tak taulah korang macam mana. sebab aku kata hujung minggu bukan masa untuk rehat??. yelah hujung minggu adalah masa yang sangat sesuai untuk menyiapkan segala assignment ke note2 yang tertanggung. mengemas, menyusun semula fail2 yang dah berterabur sepanjang seminggu yang lepas. ^^

bukan tak boleh nak pergi mana. pokok pangkalnya diri kita sendiri. macam mana nak mengatur jadual hidup kita. tapi aku jenis yang tak boleh nak keluar jalan2 dengan meninggalkan segala kerja tanpa di usik. 0ooooh no2!! kalau keluar sekalipun aku pasti tak senang duduk dan rasa nak balik cepat jek sebab asyik teringat kerja2 yang melambak tuh. apetah lagi bila tau next week nya ada test ke kuiz ke yang seangkatan dengannya. memang tak lah. sebabnya nanti yang nk kena mengadap tu aku jugak. sorang2 pulak tu. s0, lebih baik aku terlepas semua ni daripada aku terlepas perkara yang sepatutnya aku kena buat. @_@

apa2 pun inilah dia dunia aku. sampai masanya nanti hidup aku akan sama pula dengan mereka yang sudah berkerjaya. masa tu cabarannya mungkin lebih lagi.


dari pagi sampai petang ngadap assignment yang satu ni jek.h0hoh0



4 ulasan:

  1. masa sgt pantas berlalu..kdg2 tk terkejar nak buat pape

    BalasPadam
  2. @Tihara yup2!! kite yg kna kejar masa sebenarnya

    BalasPadam
  3. xde chance nk rehat lngsung...perghhhh!!test ob ak mcm kantoi je....iskkkk=(

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..