Ahad, Oktober 09, 2011

Jom Terjah Blog Newbie

Assalamualaikum ^^,






klik banner for details.



so, setelah puas membelek-belek list of post before. aku decided yang entri 5 Blooger Pilihan dan Kenapa ini adalah antara entri terbaik aku. di dalam entri ni aku list 5 bloggers yang aku tak pernah bersua muka pun yang mana di jadikan sebagai blogger pilihan every time log in to blog's. aku juga ada state kenapa aku suka terbang2 kat blog blogger2 neh. foe better view of the entry. check it out ok!! 

selain tu aku suka dengan entri di sEbaliK tAbir CL. tapi tak taulah boleh consider ke tak. sebab aku dah letak entri tu di tabs. sebagai information buat blogger yang datang sini. di sana aku cerita history of my blog. ^^


susah nak buat keputusan bila kena pilih entri terbaik yang pernah dihasilkan neh. h0hoh0



14 ulasan:

  1. hurm...lambat terjah liyana...tak pe lah..esok masih ada..:)

    new entry ::

    1. Blog Pilihan Hari Ini ツ
    2. Nad Poyo Binti Poyos ツ

    BalasPadam
  2. kunjung balas dari SEGMEN HARIS KAITO : JOM TAMBAH FOLLOWER

    BalasPadam
  3. ain pun newbie jugak...theethee

    BalasPadam
  4. wahh....
    thats my first impression biler ummi jengah blog yana.....nice, kalerpull, ceria N bla bla bla....yg penting mood terus ok biler tengok blog yana.....ummi dah follow yana......

    BalasPadam
  5. @Miss Nadya its ok! yana p0n blm sempat nk terjah bloggers lain..huhu

    BalasPadam
  6. @ummi tieha8384 hehehe. thanks!! slalu2 lah dtg sini ekh??..

    BalasPadam
  7. haii dear ! ryn singgah cnie dari segmen same..
    jowm singgah blog ryn jugakk..

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    BalasPadam
  8. hai. saya singgah dari segmen yang sama. kalau sudi jom la jln2 kat blog saya. kalau sudi lagi, komen la apa yang patot ttg blog saya yang boleh diperbaiki. thanks a lot :)

    BalasPadam
  9. hey hey kamu.. cikhoneybee dtg dr segmen yg sma.. dtg mgulurkan ikatan persahabatan.. nk terima tk? hehehe.. jmpt ke blog ya :)follow kamu


    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-terjah-blog-newbie-ke-2.html

    BalasPadam
  10. singgar dr segmen yg sama di blog iMBobo, salam kenal awk :)

    http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..