Jumaat, Oktober 21, 2011

nombor dan follower bertuah yang di cari

Assalamualaikum ^^,




yuhuuuuu!!! eh2 sebelum ni aku ada bagi tau kan yang aku sedang mencari-cari foll0wer aku yang berada di nombor bertuah yang aku pilih kan. *ehemm!! paham ke ekh apa aku cakap neh?? @_@.   tengok sini eh.  alaaa konon2 macam cabutan bertuah lah kan. but nombor tu aku pilih sendirilah kan. xde buat cabutan pun. agak lama jugaklah kan terbiar hal ni, tapi..tapi..tapi..at last aku jumpe nombor beruah tu.


so, nombornya adalah 444. kenapa?? sebab nombor ni nombor istimewa aku. ok2!! let me explain. no 444 ni adalah nombor giliran aku untuk aku naik stage pada hari bersejarah aku 29 Oktober neh. errmmm..Majlis Konvokesyen aku untuk program diploma. alhamdulilah. ^^


dan blogger yang bertuah tu adalah 




kepada blogger cik sofea..ada hadiah menanti anda. bagi yana nama alamat and number phone oke? ermm, kenapa nk number phone? sebab yana nak hantar guna post laju. tahniah!!!


to all my lovely followers. sampai masanya nanti yana buat something untuk korang oke! peace!! =)


love,

6 ulasan:

thanks for commenting ! love ..