Rabu, Oktober 05, 2011

pertama kali bertemu

Assalamualaikum ^^,




BLANK! yessss..first time jumpe. ok fine satu petanda buruk. mungkin?. tapi aku dah cuba sedaya upaya untuk memberikan yang terbaik. tapi masalahnya aku lupe. disebabkan perasaan gementar yang tak sepatutnya ada. haisshhh!! benci2!! satu kerugian untuk aku. btw, bila nak sedapkan hati. yeaahh. mungkin ini first time. so, macam2 perkara yang tak di jangka akan terjadi. pulak tu dunia yang bebeza pulak kan sekarang. and for that. aku berserah jelah. huhu

itulah dia. sedikit cerita tentang bagaimana pertama kali aku bersua muka dengan soalan kuiz in degree level. semput jugaklah nak jawab. mungkin sebab aku tak biasa lagi. nanti dah lama2 ok lah tu KOT. lagipun mungkin faktor masa tu yang tak sesuai. haha. oh abaikan! bukan nak kata salah timing. tapi...tapi..tapi...ohhhh, abaikan! AGAIN! 

oklah dah start nak melalut. oh, btw, aku nak inform yang aku akan jarang update blog. *dah kali berapa entah aku cakap pasal ni kan??? seems jadual aku pun penuh everyday. ada gaya menteri tak?? hakkk tuihhh!! haha. ok2!! the true is assignment dah berlambak. semua tunggu turn aku untuk siapka. h0hoho



cari2 masa nak rehat. tapi ada jek kerja yang nak kena siapkan. ^^

6 ulasan:

  1. aku pun dah bz mcm perdana menteri yg ke 18 je. blog lg la berhabuk =.=

    BalasPadam
  2. heheheh
    agak tekanan die disitu
    hehe
    cool taw
    selamat berasaiman dan berkuiz dgn seng hati ye syg =]

    BalasPadam
  3. @aimie amalina o yeahh!! thats word! huhu..sedang menyesuaikan diri..=)

    btw, thanks lalink!

    BalasPadam
  4. @♥ m1ss s7rAwb3rrY ♥ yup2!! masa sangat mencemburui kita..huaaarrgghh!!

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..