Khamis, November 03, 2011

KRU : VIKINGDOM

Assalamualaikum ^^,




update terbaru daripada my inspiration. lame jugak tak berceritera tentang mereka. dalam pada Edry sibuk dengan penggambaran 29 Febuary. muncul pula next filem dari Kru Studios. VIKINGDOM. arahan Yusry. Written by James Coyne.





wah!! tajuk jek dah buat aku interested. *reaksi normal aku kalau KRU punya product..lalala~~  oh ya! sebelum terlupa filem ini merupakan filem 3D yang mana memecah tradisi industri perfileman di Malaysia sebagai syarikat tempatan pertama yang akan menerbitkan filem bertaraf Hollywood TAPI dengan menggunakan tenaga produksi tempatan.  genre yang di gunakan adalah Action, Adventure and Fantasy in Streoscopic 3D. a big CONGRATULATIONS KRU Studios!!!






selanjutnya aku ambil daripada official page VIKINGDOM di facebook. ehem!! sebelum tu sudi2lah like page tu. ^^,


From the mists of time comes the clanging of steel , a collision of myth history : Vikingdom.

Based on viking legends and the epic poems they left as record, Vikingdom is an adventure in the style of '300', shooting in stereoscopic 3D with elaborate visual effects and astounding battle sequences.






Tiada ulasan:

Catat Ulasan

thanks for commenting ! love ..