Sabtu, November 05, 2011

mid term

Assalamualaikum ^^,




akhirnya dapat jugak aku balik johor dengan masa yang panjang. bila di kira-kira ini adalah kali ke tiga aku berpeluang balik ke Johor. ok la kot. tapi tak ok rasanya kalau nak dibandingkan dengan zaman dip dulu. sementara nak tunggu mid term banyak kali dah balik. hehe. well dulu lain sekarang lain. @_@

ok! mid term. rasanya nama kena tukar. should be mid assignment. haha. kami di bekalkan dengan berguni-guni assignment daripada our lovely lecturer. h0hoh0. tak dapat nak melepak sangat. but for the moment aku type entry ni. to be frank aku aku x start ape pun lagi dengan segala assignment. after this baru start. good luck to me!!

oh ya!! lagi satu perkara yang aku tersedar. semenjak aku sibuk dengan new student life ni kan. aku tersedar yang aku agak ketinggalan dengan segala berita dalam dunia hiburan. sebab nye semalam kan ada Anugerah Skrin. so, banyak jugaklah yang aku realize aku tak tahu. btw, bukanlah perkara buruk pun. as long as aku tak ketinggalan with my subject. BAGUS! itu yang mak aku cakap bila aku bagi tahu yang aku dah lama tak mengikuti perkembangan dunia seni ni. even berita2 terbaru pun aku agak ketinggalan. yelah. mana ada tv. radio pun bukan radio yang memaparkan berita sangat. *alasan!!   kwang3!!!


ok! nak buat assignment dah ni. daaa!! jumpe lagi geng!


good luck buat Kru Studios di atas kemenangan filem Magika di Anugerah Skrin semalam. *nantikan update  itu ^^




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

thanks for commenting ! love ..