Rabu, November 23, 2011

WANTED : Blog link for Khumaera Ismail bloglists siri 3

Assalamualaikum ^^,





eh2!! blogger yang aku duk usha2 bl0g die tu kan ade buat bl0gslist lah!! alamak! kant0i aku skodeng blog die. haishhhh! @,@



ohh yeaaahhh! inilaah die bl0gger nyer. sesape berminat meh lah j0in bl0glist sis ni. seperti biasa tekan banner, nanti tinkerbell tunjukkan kan jalan nak ke sana oke! =P

exchange link?? alaaaaa dah berzaman dah link sis ade duk melekat kat sidebar tu. cer tengok. =)


dapat ke tak dapat ke dapat?




Photobucket

6 ulasan:

  1. @Atok Cing sempat lgi neh..temp0h dilanjutkan,,=)

    BalasPadam
  2. Follow yours :) I have come from the same segmen .

    BalasPadam
  3. datang dari segmen ni

    da follow :D http://ezateesky.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. halluuu ^_^.. salam kenal. dri bloglist Maera. hijau dengan pink memang comel ^_^

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..