Sabtu, Disember 03, 2011

Ayun Ayunar di UiTM Melaka

Assalamualaikum ^^,




phhheewwwww!!! minggu ni sangat stress dengan segala bagai tasks sebagai student. oh yeahh! its december ryte? welcome DECEMBER. ^^  what????? december??? oh yesss!! the final exam is just around the corner. @ . @

well nama pun student so, sepanjang aku tak update memang aku tengah busy gila lah tu. setakat nak approve comment bole lah. bila nak menaip entry harus dilupakan sebab jari-jemari ni lebih diperlukan untuk menaip assignment dan assignment lagi. wuwuwuwwu.

yes! mase student ni lah kan nak enjoy the life ryte? ni mengikut kata2 mereka yang berkerjaya lah kan. hurmmm. i have to admit it. pengalaman praktikal pun cukup untuk aku merindui saat aku kat kolej. dan yes! sangat penat bila kerja. atau mungkin aku tak enjoy dengan pratikal session aku?? opppsss!!! =P

dalam pada aku terbang2 terkejar-kejar lari sana lari sini mengejar masa. aku sempat mencuri masa untuk menghadiri event yang di adakan kat kampus aku ni. ni pun pegilah. ikutkan assignment ada jek mananti. BUT!. sampai bila? takkan taknak datang satu pun event yang ada kan. rugi2.

s0, aku and the few of my friends decide pergi Hijab Styling. best taw! Ayun Ayunar datang buat styling pakai shawl. yes! exactly! Ayun Ayunar yang ada online bl0gshop tu. styling yang sis ayun ajar sangat vesatile ok! tepulang kat aku jek nak ikut ke tak. ngeh3. perubahan harus dilakukan secara perlahan-lahan. ^,^






sis Ayun Ayunar ni sangat cantik!! *mata aku kenapa ek macam tu. aiyoo0oo



jom pergi blogshop sis ayun ayunar kat sini.  aku sempat jugaklah rembat 3 shawls ari tu.weeeeee!!!

malam dikir barat mahasiswa yang sangat happening!! next entry pulak. 



Photobucket

4 ulasan:

  1. assalamualaikum...ye la perubahan tu haruslah perlahan2 kn baru la cantik selama2nya...:)

    BalasPadam
  2. @CekbOlat-bOlat kannn?? sis ayun sgt cantik! admire kat die..weee!!

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..