Ahad, Januari 22, 2012

apa kena mengena bodben dengan projek aku?

Assalamualaikum ^^,




hye all!! oke finally aku dah habis berperang. aku dah buat yang terbaik. dan harap2 resultnya nanti pun baik. oh ya! aku dah selamat tiba di Pontian ni hari khamis malam. oh yes! dan aku tak update blog. huhu. bukan sengaja tapi dugaan melanda.

dalam masa aku dah boleh enjoy ni lah brodband aku boleh rosak! ermm bukan rosak lagi rase2 patah dah tu. puncanya aku yang suka online atas katil dan letak lappy tersayang di hujung2 katil. nak di jadikan cerita laptop jatuh and then tengok2 bodben dah jadi cenggini.


apela nasib! @,@


before this bodben kembar aku dah rosak dulu. entah kenapa tak boleh connect. dan2 beli yang die. aku punye lak rosak??! haishh!! bak kata mak ngan akak aku. kot yer pon kembo takkan barang rosak pun nak same2. addeiihh!! well that's what is unique for being TWIN =))

oh yes sekarang ni aku online dengan menjadikan handphone sebagai modem. nasib baik ada extra phone. tapi x best lah! nak bodben baru! :D

selain alkisah bodben ni pun. ada sebab lain nape aku jadi lupa nak update blog. alkisahnya aku dan kembar aku sedang mengusahakan sesuatu. dan kesibukkan  menguruskan projek tu menyebabkan aku lupa dan kadang2 jadi malas. sebab lama sangat mengadap screen neh.

projek apakah?? tungguuuuu!!

oh ya! blog template aku sekarang in the process taw. wee!! tak sabar nak tengok layout baru. ^^,



Photobucket

2 ulasan:

thanks for commenting ! love ..