Selasa, Januari 17, 2012

nak buang tinkerbell ke tak

Assalamualaikum ^^,




singgah sini jap sebelim menelaah buku for the last exam. yeaaaaa!! dah tinggal lagi satu je. dalam pada aku tak berupdate ni kan. duduk termenung lepas penat menghafal. tiba2 "rasa nak tukar template bl0g r". yang pasti aku nak tukar terus tanpa ada kartun tinkerbell ni lagi. sedihnya! sob3!! takpe. its just one step ahead. yang mana aku rasa aku dah matang. oppss!! haha. mungkin dalam segelintir perkara. but for this bl0g aku nak ubah terus. menghilangkan kartun tinkerbell ni. *sayangnyeeeeee  eh! manalah tau aku kekalkan tinkerbell ni kan. sebab aku masih dalam di lema ni. wuuuu

oh yes! nama blog p0n aku nak tukar sekali. apekah?? jeng3!! wait naa, x supres lah nanti. =P

korang rasa caner? patut aku kekalkan kartun tinkerbell ni ke tak??? repondez sil vous plait pleaasseeeee. thanks everyone!


blog tak berupdate. tapi aku tetap terbang2 dekat my feveret bl0g (yang ada kat list tepi tuh) setiap kali on9. HARUS oke!.  *waaa next time xtw la aku bole guna perkataan terbang2 tu lagi ke tak, ;(



Photobucket

4 ulasan:

  1. hehe . comel pe tinker ni . macam twinkle twinkle little star . nnti dah tukar bgtau tia . hehe nak lihat nak lihat!

    BalasPadam
  2. haha. tinggal kepak jee la yg terbang. syuhhh :p

    BalasPadam
  3. @laurenn terSEPET ch0mell eh, ish! ni yg lgi syg nk buang neh.

    BalasPadam
  4. @Diera Tekikushika ah! kepak ko tu p0n enta2 t da xde. lalala~~

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..