Khamis, Januari 26, 2012

sekembalinya aku

Assalamualaikum ^^,




how are you people??! petang tadi aku baru sampai rumah setelah pergi bercuti 3 hari dua malam. balik2 jek aku mandi2 kemas2 beg. bom! terus landing atas katil. terasa sangat penat bila dah sampai rumah. masa melaluinya tu takdelah terasa sangat. anyway i'm having cool vacations.

Terengganu menjadi destinasi pilihan. kenapa?. ch0ice my parents. aku ikutkan jek. oh yes!! aku memang aku nak pergi pun seems last pergi masa tu umur aku belas2 tahun. sekarang dah puluh2 tahun. so. perbezaan sangat ketaralah kan. masa kecik2 tak reti nak beli2 pilih2 barang. bila dah besar kalau boleh nampak itu ini semua nak. but tak boleh! kena simpan duit untuk masa depan. haha.

lepas ke Terengganu. singgah pulak ke Mersing. my soul. ahaahah. why? well aku lahir kat sana. of course it keep in my heart. tempat jatuh lagi di kenang ini kan pulak tempat tumpah tanah darah. errkkk??!!. bila di Mersing aktiviti hanyalah meronda-ronda the memorial place. *ecceehh!!  then gerak balik agak awal jugaklah. sebelum pukul 12. harusalah kan dah checkout hotel sebelum pukul 12. apedaaa. lupe sebenarnya =P  

gambar? esok2 lah. penat ni. malas nak upload sekarang ni. @,@


parents aku macam plan nak pergi bercuti kat tanah tinggi pulak tuuu. jalan lagi!! ^^,



Photobucket

3 ulasan:

  1. wah, syoklah dia p bercuti
    xda bwk balik cenderamata unt korie ka?

    hoho, wait, tanah tinggi kt ne?

    korie teringin nk g bukit tinggi-pahang. ;)

    BalasPadam
  2. @K O R I E cenderamata? mahukah?? waaa, smela yana pun nk ke tanah tinggi yg ada kat pahang nun. =))

    BalasPadam
  3. bestnya pi berjalan ketika bercuti..saya pun suka g Mersing, pantainya cantik

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..