Rabu, Februari 22, 2012

alaahhaaaiiiii..RESULT aku...

Assalamualaikum ^^,




pagi2 jek si pendek tu dah kejutkan aku. "weh, password email ko ape?. aku nak cek result. aku dah tengok aku punya". dalam pada mamai2 tu aku pun bagilah password. dua kali nk log in. tak lepas. "ke ko ade tukar password?". "eh. a'ah. sini..". haha. tula tanya aku tengah mamai2. memang lah salah. @.@ tengok2 ada satu email. kompem2la result aku tu. aku tak tengok biar kembar aku yang tengok. SERAM!

"ok dah. lulus semua". lega!. dah tu baru aku tengok lame2 belek2 result aku. hehe. alhamdulilah. aku pun tak letak harapan yang terlampau tinggi untuk result degree ni. takut nanti tak sampai targer. mulalah nak terguling-guling. cuma target setakat tahap aku je. tak pandai tak bodoh. tak pandai sebab  ramai lagi yang lagi pandai dari aku. tak bodoh sebab kalau aku bodoh macam mana aku boleh melepasi tahap sampai peringkat degree ni kan.

well kembar aku memang sentiasa up lah dari aku. tak dapat aku nak kejo si pendek. pendek2 pun lari laju gak die neh. asik tak dapat kejo je. eh jap! korang paham apa yang aku cuba sampaikan tak ni? tiba keluar sastera aku pulak dah. hehe.

kepada semua yang sebumbung dengan aku. selamat mengetahui result masing2. student portal tak boleh masuk dah ni. rasa nak tau cepat cek jelah email macam aku ni. ^^

btw. dengar2 pt nak masuk 2/3 ni. apeeee??? masuk sebelum naik sem? yeeehoooooooooo!!! *oppss jangan fikir bukan2 eh  =p


UiTM dihatiku  <3



Photobucket

6 ulasan:

  1. eden pn bgun awl semata2 nk tgok result..alhamdulillah...wit pt 2mac nie ke? hahahah...seronok eden >.<

    BalasPadam
  2. ok la dik...tahniah...xde nk kne repeat paper kan...gud luck nex sem eyh :)

    BalasPadam
  3. @mish eden ahaa. dah tgk kat web pt. yg tertulis cam tula *wink3!!

    BalasPadam
  4. @ GEE thanks sis! ;) yup. no repeat paper. benda paling menggerunkan as a student. huhu

    BalasPadam
  5. wahh bgusla. kan..alhamdulillah lulus^^

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..