Sabtu, Februari 04, 2012

PUPEL LIYANA MEGA GIVEAWAY

Assalamualaikum ^^,




hye all!! aku nak jemput korang semua join satu giveaway yang di anjurkan cik pupel kita. giveaway ni dah mula dah pun dan akan tamat pada 29 Febuari nanti. hadiah2 dia pulak adalah daripada penaja2 yang sudi menaja giveaway cik pupel ni. ramai taw! korang boleh tengok senarai hadiah yang di sponsor oleh penaja2 dengan mengunjungi blog cik pupel. oh ya! jangan lupa baca syarat2 dia pulak oke!

ape tunggu lagi?? jom ke blog cik pupel dan join giveaway dia. mana tau korang antara yang bertuah kan??





cop2!!! korang dah like belum FACEBOOK LIKE PAGE FL bloghouse ???


good luck semua!!!


Photobucket

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

thanks for commenting ! love ..