Jumaat, Februari 03, 2012

#weddinglisayusry di Astro RIA

Assalammualaikum ^^,




whats up??! people? any vacation for the next lonnnggg holiday?. ^^

orait. agak lama aku tak update cerita pasal KRU. bukan tak de cerita. terlalu banyak sangat. sebab aku sendiri delay the story. bukan ape masa tu aku perlu focus pada subjek. terkilan pun ada jugak bila tak dapat update pasal dorang masa tu. but! pelan2 kayuhlah kan. insya-Allah aku akan update mana2 story pasal dorang yang aku terlepas. walaupun dah lama. @,@

ok. this time cerita berkaitan dengan salah seorang trio KRU. Yusry with his future wife LISA SURIHANI. yang terbaru mengenai mereka. bersempena dengan perkahwinan yusry dan lisa ni. Astro RIA akan menayangkan dua episod khas iaitu #weddinglisayusry pada 25/2 dan 3/03 2012.  *fuhhhh!! nasih baik aku belum balik melaka. weeeee!!!   waktu tayangan akan di umumkan kelak.






c0ngratulations for both of you! ^^



Photobucket

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

thanks for commenting ! love ..