Khamis, Mac 15, 2012

EDRY sertai MOJO

Assalamualaikum ^^,
hye all ! semalam aku dah dengar full single dari MOJO nih. quite interesting. Andai Ku Bercinta Lagi ciptaan Edry. cop2! mesti korang tertanya-tanya group apa pulak MOJO ni an2?? jom kita kasi troll sket.

MOJO merupakan produk terbaru KRU Music yang di anggotai daripada bekas finalis one in a million muism ketiga, AWEERA sebagai vokalis utama kumpulan ini.  manakala JOHAR LUCAS, anggota kumpulan Tilu sebagai pemain dram. DENNY pemuzik undangan studio dan pentas pengalaman. dan penampilan istimewa komposer dan pernerbit EDRY sebagai pemain synthesizer.

MOJO membawa maksud aura atau dalam erti kata lain adalah x-factor iaitu sesuatu yang mempunyai daya tarikan dan teramat istimewa. menurut Edry, MOJO kini sedang dalam proses menghasilkan album penuh yang bakal diterbitkan sebelum penghujung tahun ini. tapi sebelum album penuh dikeluarkan ia didahului dengan kemunculan mini album yang memuatkan tiga buah lagu iaitu andai ku bercinta lagi ciptaan Edry, agar tetap indan ciptaan Denny dan mimpi ciptaan Johar.

oh yes ! MOJO adalah sebuah kumpulan yang mempertaruhkan konsep synth-rock sebagai identiti muzik mereka.
 preview lagu Andai Ku Bercinta Lagi  <------ klik je ^^,
maklumat lanjut. KRU Studios  |  youtube  |  Facebook
sumber : kosmo online 


Photobucket

2 ulasan:

thanks for commenting ! love ..