Selasa, Mac 06, 2012

l.e.t.i.h

Assalammualaikum ^^,




dugaan ape lagi la sem ni. sikap tak puas hati ni kadang buat aku seolah-olah tak reti nak bersyukur. tapi hakikatnya soalan yang sama akan keluar. kenapa. kenapa mesti aku bila ada sesuatu yang aku nak sangat elak. at the end perkara atau benda pasti akan balik pada aku. sangat susah untuk aku dapatkan sesuatu dalam hidup ni. ada je yang jadi penghalang. ada saja dugaan yang datang silih berganti. kadang2 aku rasa macam dah give up je dengan jalan hidup aku ni.


letih bila sentiasa di uji dengan pelbagai macam dugaan. tapi kena akur. aku hanya mampu s.a.b.a.r



Photobucket

2 ulasan:

  1. yeah, sabar adalah solusi yang terbaik selain daripada berdoa juga :')

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..