Jumaat, April 27, 2012

BEN ASHAARI DAN BLOG AKU

Assalamualaikum ^^,




blogger ben ashaari buat segmen lagi. so ? takkan nak lepaskan je peluang yang ade. mari kite join ramai2.  ^^



BEN ASHAARI

piciti banner untuk details 


one word

SIMPLE 


nice to meet you people !!  ;)



22 ulasan:

  1. hai pka pon join segmen abg ben.
    jom singgah blog pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    tq :)

    BalasPadam
  2. as salam FL...

    Comel dan simple aje blog ni...suka sangat...singgah sini dari segmen yang sama...

    BalasPadam
  3. Join jugak segmen ni...
    Hehheeheh... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  4. singgah dr segmen yg sama... :)

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  5. Persamaan dengan Ben ekk... Singgah sini..

    BalasPadam
  6. Datang dari segmen yang sama..salam kenal:)

    BalasPadam
  7. datang menjenguk disini...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/andainya-rasulullah-masih-ada-ingin_27.html

    BalasPadam
  8. iman pun dari segmen yg sama dan follow tuan blog skli..=D

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum
    singgah sini dari segmen yang sama =)
    follow sini jugak =)
    jom datang blog saya pulak ye =)

    jemput baca entry yang ni..ada info berguna buat semua =)

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/saya-tegur-sebab-saya-sayangkan-awak.html

    BalasPadam
  10. yuhuuu~ , hehe , singgah balas kunjungan awak tadi .. hehe ,

    http://dunia-kami-realiti.blogspot.com

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum
    singgah sini dari segmen yang sama =)
    follow sini jugak =)
    jom datang blog saya pulak ye =)

    jemput baca entry yang ni..ada info berguna boleh dikongsikan buat semua =)

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/saya-tegur-sebab-saya-sayangkan-awak.html

    BalasPadam
  12. pacik terjah balik dr belog abg ben

    BalasPadam
  13. saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
    happy blogging yea ..

    BalasPadam
  14. saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
    happy blogging yea ..

    BalasPadam
  15. comelnya belog... thanx singgah belog saya ye...

    http://sitinorbaidurah.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  16. DARI SEGMEN YG SAMA BONDE BALAS KUNJUNGAN, HAPPY BLOG WALKING...


    http://kumahuitu.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html#links

    BalasPadam
  17. salam..
    cik eyla dtg dr segmen yg sama
    thanks sudi ke blog cik eyla

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..