Sabtu, April 21, 2012

contest ke segmen ke giveaway?

Assalamuaalikum ^^,




wee!! dah selamat meninggalkan melaka. mood cuti kembali. tapi rasenye xde cuti sangat pun. keje melambak jugak kena buat. btw. kurang la stress sebab tak terkejar-kejar nak masuk kelas. cuma buat keje di rumah. paling penting tak terikat dengan waktu. masa pun banyak free. free?? @.@

sebelum balik hari tu kepala otak dah susun dah nak buat keje ape. itu ini. tapi bila dah sampai rumah. semuanya jadi nantilah. esoklah. erkkk!! harap2 janganla sampai last day cuti aku still guna ayat tu. 

sebenarnya aku terfikir macam nak buat contest ke segmen ke giveaway. antara tiga ni mana better eh? mintak pendapat pleasseeee??? oh ya. sebelum tu. rasa2 ada tak yang nak join kalau aku buat?  almaklumlah blog aku ni tak termasuk dalam type of popular blog. huewhuewhuew.   ;(



2 ulasan:

  1. Better buat segmen, tak keluar modal pun. Hihi :D buat segmen pun boleh dapat kenalan dalam dunia blog ni. Kalau dah maju sikit, buat GA. Keluar modal sikit and cuba cari sponsor ;) cuma bagi cadangan :D

    BalasPadam
  2. @Dianaa a'ah ek. thanks for the opinion. appreciate it. ;)

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..