Isnin, April 16, 2012

jelmaan test dan kuiz @.@

Assalamualaikum ^^,




hye guys !! ok this week will be hard for me. ada 4 test. dan 2 test pada hari yang sama. dan subjek yang sangat "senang". insya-Allah. =)

tak update la jawabnya untuk masa seminggu ni. weekend or next week baru menjelma semula kat blog oren ni. seems minggu depan aku mid term sudah. weeee!!! well. sebelum bercuti kena pulak menempuh kepayahan terlebih dahulu. kuiz dan test. arrghhh! everything will be ok. as long as i prepare myself in well. huk3!!   harap2lah. 

all the best buat semua yang mengalami situasi sebijik macam aku. wish me luck !!

see you on the next entry. take care pretty cute and handsome ! ;)  love you guys lots.



6 ulasan:

  1. sibuk test quiz blh lg ko update blog=))

    BalasPadam
  2. @♥ m1ss s7rAwb3rrY ♥ ko tgkla tarikh aku update tu. aku cutilaaa

    BalasPadam
  3. semoga semua berjalan dgn lancar..Amin..:)

    hari ni nad buat blogwalking besar2an.. xtahu la knal nad lagi ke x..:D

    http://www.nornadiah.com/2012/04/jom-blogwalking-part-1.html

    BalasPadam
  4. wish u all da best and gud luck :)

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..