Khamis, April 26, 2012

selalunya bila cuti

Assalamualaikum ^^,





sebelum tido. 

"esok nak buat assignment summary tulah. confirm !"

bangun pagi.

"kejap lagilah. nak dengo radio dulu. boleh layan lagu jap"

tak lama lepas tu berjalanlah aku menuju ke lappy tersayang. on. cucuk bodben. buka web browser. click web uitm. 

"cari kat emerald lah. lagi senang jumpe"

5 minit kemudian.

"apehal tak de view pdf ni??!!"

mencari-cari punca kenapa xde view pdf. jumpe !

"had0oiii kena bukak dalam kampus je ke. leceh !"

tutup pautan.

click pulak search engine kaunter pertanyaan google. @.@

tanya tajuk article yang di cari. keluar list. bukak mana2 yang berjaya menarik minat. 

"hhhmmmm..lama lah pulak loading pdf ni. bosan. bukak blog jap lah"

publish comment. baca2 entri blog yang ada kat dashbord.

kembali ke kaunter pertanyaan google. cari article lagi. type lagi entah ape2 sampai puas hati.

"ape ajelah article yang ade ni. x menarik ponnn"

bio jap.

"cek email lah. facebook skali"  T__T

lepas cek ape2 yang patut.

"penuh pulak new tab kat atas. sampai dah kecik2 smua. tutuplah mane2"

oke. dah tutup. baru best ! new tab kembali asal. tingal errrrrrr..




huhuhu. nasibla assignment time2 cuti ni. mood malas makin bercambah-cambah =p . kena kuat !!  persoalannya  boleh ke??? . Insya-Allah  ^^,



5 ulasan:

  1. rindunyaaa ASSGMENT! hahaha. slalu buat las minit!

    BalasPadam
  2. @mieraahajis ahaa..buat last minute bru challenge. ye dak @.@

    BalasPadam
  3. sokong :)

    ada jerk alasan nak wat assigment awal bila time cuti tup tup.. esok start baru nak wat kan??... hhaaiihhh.....

    BalasPadam
  4. @Yayah Nasake betol2. mase tu baru kelam kelibut :'(

    BalasPadam
  5. salam..
    singgah follow sini :)
    jom follow cik iena jugak(^_~)
    www.ienaeliena.com

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..