Sabtu, April 14, 2012

sukan bakat baru BOSS

Assalamualaikum ^^,




hell0oo what's up guys ! dalam minggu ni aku ada pergi dua event yang dianjurkan oleh ajk BOSS UiTM KBM. untuk entry kali ni aku nak share dengan event yang ke dua aku pergi dulu memandangkan aku belum amek gambar event bowling kat kawan aku. @.@  xpela kan. nanti aku share kat blog ni jugak. cuma lambat jeee  ^^

SUKAN BAKAT BARU
lokasi : UiTM Lendu, Melaka
tarikh : 10.04.2012
masa : 8.00 p.m - 11.00 p.m


alaaa. masa tu tulis je habis 11.00 p.m tapi sebenarnya jejak 12.00 p.m jugak baru settle. baru naik bas. balik ke KBM. huhu. nasib baik rabu cuti. wakaka

oke. tujuan sukan bakat baru di anjurkan adalah sebagai pemilihan untuk mewakili program sempena sukan antara program nanti. tak silap aku 5 - 19 Mei sukan antara program tu. huewhuew. lupa pulak.

sekarang jom tengok gambar yang sangat "banyak". seram sebenarnya nak amek gambar malam2 nih. huhu. ni pun buat2 berani je. @.@





pemilihan untuk sukan badminton.




aku dengan si pendek. betol kan3??  =p




huwaaa ! ganti orang kejap jek nih. tpi sangat puas sebab dapat lepas gian main badminton. fuuhhhh!



dan malam tu pun aku banyak main sukan badminton. sebab tu jek sukan yang aku rasa aku boleh get along.  hehe. bola baling takde pulak kan. so. badminton jelah aku tibai. esoknya memang best ! badan sakit2 sebab sebelum main tak warm up. padan ngan muka aku.




2 ulasan:

  1. hohoh jadi wakil sukan antara fakulti ke u ?? hehe dulu2 pun una suke join2 sukan nie.. padahnye bila kaki terseliuh time main futsal.. huhu sampai dah tua2 nie berkesan tak boleh pakai highhill babe.. iskh

    BalasPadam
  2. @CikUna hehe. x wakil pon. sje dtg utk pemilihan. tmpng nyibuk main sekaki je ;)

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..