Sabtu, Mei 26, 2012

bila dapat cuti. baru timbul

Assalamualaikum ^^,




hel0oooo !! kembali lagi. dan itu bermakna aku ada masa. sebab sekarang tengah mood cuti lagi. yehoooo !! got another week for holiday. thanks UiTM. *wink3!!

banyak sangat perkara yang aku lalui lepas naik cuti mid sem. bila ada cuti ni bolehla tarik nafas sikit. minggu lepas adalah minggu paling kritikal untuk aku sebelum cuti. just imagine yang last day (Jumaat) aku kena hantar dua report, satu assignment, 2 test. fuhh! dengan gigih aku siapkan. dan student life kalau tido setakat empat lima pagi biasa kot. 

sem ni aku rasa aku sangat terkejar-kejar dengan masa yang sangat suntuk untuk semua assessment. tengok2 final exam punye jadual dah stick. kalau sebelum ni aku cerita yang jadula final baru first draft. minggu lepas lalu lalang depan board tu dah keluar the real timetable. tak berani nak tengok lagi.  @.@

ok. stop. enough for the starting. banyak benda nak di kongsi. memandangkan aku ade masa lebih kurang seminggu. so. see on the next entry. take care people !




i'm just fine. cuma tak cukup tidur. cuba untuk menstabilkan waktu tido semula. ^^
*dalam bas. nak ke mana? will tell bout that later*


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

thanks for commenting ! love ..