Sabtu, Mei 05, 2012

deep in my heart

Assalamualaikum ^^,
hidup semakin hari semakin sukar. dugaan dan cabaran. tersilap bicara. tersilap mentafsir. tersilap langkah. ini semua memungkinkan kepada terjadinya salah faham. yes. salah faham. yang kalau orang yang mendengar terus mentafsir tanpa pertanyaan. seterusnya terjadi satu salah faham yang sangat serius. 

frankly aku da letih dengan semua ni. ujian hidup yang perlu aku tempuhi mungkin ? semakin banyak kerja. semakin banyak masalah. mungkin silap aku juga. silap aku ke sebab percayakan orang di sekeliling aku ? atau aku sendiri yang bodoh sebab mudah mempercayai orang. mudah untuk berkongsi perkara yang menjadi rahsia untuk beberapa tahun ? ya. memang aku yang bodoh. kerapkali salah dalam menilai manusia yang hadir dalam hidup aku. 

kini aku lebih suka untuk bersendirian. berdiam. mungkin terbaik buat masa ni. bercakap bila perlu. tapi boleh ke aku untuk bercakap bila perlu. @.@ ada yang perasan dan menegur bila aku selalu termenung. bukan sengaja untuk melihatkan pada orang. mungkin aku dah terbiasa hingga terbawa-bawa di hadapan orang ramai. khilaf aku. sekali lagi.

saat ini aku hanya mahukan ketenangan. kat mana aku boleh jumpa ? seperti status aku di twitter semalam,

satu tempat sunyi yang boleh buat rasa tenang. mana ? teringin untuk berada di situ


love,

1 ulasan:

  1. dari segment bw zamani 84...sorry lmbt..dah follow awak...thanks...

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..