Jumaat, Mei 11, 2012

just around the corner

Assalamualaikum ^^,




pejam celik pejam celik dah tak sampai sebulan untuk ke final exam. semalam bila ternampak salah seorang staff sibuk menampal notes (sangkaan awal) di board. aku dengan mase yang free pun singgah sekejap untuk tengok kot2 ade announcement baru. sekali FIRST DRAFT JADUAL FINAL EXAM. 

biar betul ??!! dah nak final ke aku? ape yang aku dah buat sem ni?? dah ready ke aku?? mula lah aku nak termenung. termenung sebab aku tertanya-tanya. sempat ke nak catch up segala benda dalam masa tak sampai sebulan. fine. sebulan. 

first day start exam 27/06/12. tak tengok pon course n programme ape. terkejut punya pasal terus lari dari board tu. errr . . . tak rase ke tinggal berapa hari jek lagi??? aiy0oooo


wish me luck!! and good luck geng !!  @.@


8 ulasan:

  1. okkeyy nak exam..gud luck la ea..buat very molek molek! :*

    BalasPadam
  2. Siggah sini dr segment zamani84, dan follow juga.. ^_^

    BalasPadam
  3. Good Luck..exam time besday akak tu..hehe

    jemput join ga akak ye
    www.akmarwati.com :)

    BalasPadam
  4. @AkmaFaizal alamak ! akak bersuka ria yana stress !! hehe. btw, ade mse yana join ga tu ekh =))

    BalasPadam
  5. gudluck syg ! dhulukn yg penting

    BalasPadam
  6. @CekbOlat-bOlat thanks lalink !!
    *err..mne stu penting ekh' ase2 smue penting. huaaaa!!!

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..